Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 96 of 100 FirstFirst ... 467186919495969798 ... LastLast
Results 951 to 960 of 997

Thread: PaAsNjeKrYqLeKu

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Re: PaAsNjeKrYqLeKu

Quote Originally Posted by Fiku75 View Post
    Mirmbrema te gjitheve,

Po nderhyj ne fakt pasi po lexoj shume postime komplet jashte teme.

Shof qe disa nuk jane te kenaqur me ndonje antar tjeter, un them qe dhe aq sa ju kane ndihmuar duhet vetem te kemi mirenjohje dhe falenderime sepse asnje borxh nuk kishte as mamurrsaku asnje tjeter ta bente me detyrim ndihmesen?
    5 dite apo 6 muaj sidoqofte faleminderit.
    edhe nese ka nderruar fole i ecte mbare, un e falenderoj per te gjithe punen qe ka bere ne kte forum se nuk eshte pak sa antare te tjere ka ndihmuar. deshi te nderroje lagje? ku eshte problemi? i ecte mbare.

Ne, do rrime ketu apo do ikim, kjo ska asnje rendesi, un mendoj se ne duhet te rrime ne shume forume qe te thithim sa me shume info.
    Forumi s'eshte parti me tesera. I vetmi gjykim qe antaret duhet te bejne eshte nese luhet paster fair play apo me te futur, dmth te vras naten e te qaj diten duke reklama te hapura publikisht dhe duke thyer rregulloren e ketij forumi.
    Me njerez qe hapin nickname fallco sa per te ndotur forumin me reklama per ti spostuar njerezit ne folene e dikujt tjeter, kjo duhet ti beje te reagojne antaret dhe te gjykojne nese ja vlen apo jo te ndjekesh forume te reja dhe njerez me te tille karakter si ata qe i bejne ato reklama.
    mos harroni; secili tregon dinjitetin ashtu si e ka nga skellja e tij ose e atyre qe e ndjekin falas nga mbrapa se me pas do gradohen ne forumin e ri.

Te jesh i bindur Fiku,qe une nuk jam futur me nickname tjeter,dhe kam kontaktuar ne PM,me anetare te forumit.
    Ai dikushi nga forumi ku bej pjese dhe une,eshte kritikuar per kete veprim.
    Sepse dhe mua sme pelqen nje gje e tille.

Ky forumi jone them jon sepse eshte i joni, nuk eshte as i mbyllur as i hapur, as nuk ndalojme njeri te vije as te ike.

Ne kete forum kam shume respekt per disa moderatore,dhe super moderatore,dhe per te gjithe anetaret e ketij forumi.
    Une nuk e di sa activ ke qene kete forum more FIKU,por une kam patur gjithnje probleme per te ndihmuar te tjeret.!!!
    Dhe ne kete forum me keni bere dhe Ban.!!!!
    Mua BAN,qe kam humbur ore te tera,diten,naten per ti ndihmuar anetaret e ketij forumit.!!!!

Une si shume nga ju mos them te gjithe, jami rregjistruar neper dhjetra forume te tjera nga e gjithe bota satelitore pra nuk eshte nje problem.
    Vetem se un nuk rregjitstrohem me nickname te tjere sa per ti bere reklame forumit satsupreme poshte e larte sepse nuk mendoj se njeriu vjen prej reklames, por mendoj se njeriu vjen prej materjaleve dhe ndihmes qe un dhe te gjithe neve i japim njeri-tjetrit.

Prandaj kushdo nga ne ketu ska nevoje as qe ta them sepse eshte i lire te rrije tek cilido forum te deshiroje, por e vetmja gje qe un mendoj qe eshte jo korrekte, jane keto tipat me 0 postime bejne reklamen dhe hajne banin te cilet mendojne se bene nje pune te mire.
    Secili tregon karakterin qe ka, pra ai qe di vetem te beje reklama duke u zvarritur, quhet zvarranik, e zvarraniket rrine poshte gurit se fole skane, fole kane shqiponjat dhe shpendet e tjere.

Tani po i dogji ndonjerit skam si tja bej, se un kte sqarim e kam per antaret e ketij forumi qe i respektoj te gjithe, edhe ne se rrine edhe nese ikin.
    per mua do ishte ok fare nese njerezit do komunikonin ne pm per ti thene njeri-tjetrit se tek cili forum te ikin a te rrijne pa thyer rregulloren.

Por edhe po pati akoma reklama poshte e larte sdo kete problem, vetem do humbim pak energji me shume per pastrim plehrash dhe zvarranikesh qe thyejne rregulloren dhe reklamojne duke u zvarritur.

Ketu po te jap nje keshille,brenda ketij forumi ke disa zvarranike,sepse shume njerez te pregatitur,si moderatore,dhe super moderatore te jane larguar.
    Keshtu qe ata qe zvarranikun,e ke brenda ne forum tend.

Kaloni mire, ju uroj gezuar festat e krishtlindjeve dhe vitit te ri te gjithe shqiptareve kudo ku jane ne lagjen tone a ne ndonje lagje tjeter, te gjitheve gezuar.
    Personalisht une mamurrzaku nuk asgje kunder teje si Fiku.

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

nuk te akuzoi asnjeri, dhe personalisht shkrova ate qe mendoj per te gjithe antaret, qe mos vazhdojme me postime jashte teme si ky i imi ne kte moment.

sa per kujtese mamurrzak, un nuk jam pronar forumi, nuk eshte i imi, dhe skam ça ti bej atyre te afteve qe kane ikur dhe atyre te rinjve qe do vijne, ky forum ka kohe qe eshte ne shengen sherben per te gjithe dhe eshte i te gjitheve te cilet kane nje kont ketu, per te marre sherbime etj.

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Personalisht une mamurrzaku nuk asgje kunder teje si Fiku.

Uploads
    71

Hahahahahaha more Fiku,pse me fshite postime me lart.!!!
    Nuk eshte burrni me fshi postimet.!!
    u pergjigja atyre qe me kishin zon ne goje emrin tim.

Uploads
    71

Quote Originally Posted by arbend View Post
    Skam ku te dal ne asnje vend..reklame..plus ishte veshtire te kerkoje dhe te komunikoje ne reklame...plus ngjyra qe ste ndihmonin por te lodhnin ...ishte cdo gje e komplikuar dhe jo e thjeshte...Secili ben ate qe deshiron dhe eshte i lire....une per vete e kam te veshtire aty edhe pse e provova....ju uroj suksese ne ate reklame...
    Po e rishkruaj dhe njehere pergjigjen per ty,shpresojme te mos ma fshijne.
    Nuk kishe pse te beje nje shkrim te qellimshem pikerisht ti.!

Uploads
    40

i fshiva se permbanin mesazh per reklame, ja kto qe postove po ti lej se skane reklame, i ke jashte teme dhe merru vesh ne pm per kto gjera.

Uploads
    71

Quote Originally Posted by Doni1981 View Post
    pikes i ke ren or mik kisha sh rrespekt per mamurrzakun me dha cccam gjasme falas per 6 muaj edhe mas 5 ditve ma mbylli...

Degjo mor Don djali.Une ta fala nje super cline.
    Dhe cline juaj eshte akoma active,dhe do jete deri ne fund.
    Sepse une jam burre dhe maj fjalen.
    Nese ke patur probleme mjaftonte te me lajmeroje te pakten nje here.
    Une ne kete forum,dhe ne ate tjetrin ku une bej pjese,po te shkruaja clinet,dhe iptv qe u kam dhene falas,duhet nje liste shume e gjate.!
    Me ate fjalen (kisha respekt) je shprehur gabim.
    Mua sme rruhet fare per njerezit qe jane mosmirenjohes,dhe qylgji.

Uploads
    40

çuna merruni vesh ne pm mos mbushni temen me postime jashte teme.

Uploads
    71

Quote Originally Posted by Fiku75 View Post
    i fshiva se permbanin mesazh per reklame, ja kto qe postove po ti lej se skane reklame, i ke jashte teme dhe merru vesh ne pm per kto gjera.
    Nuk pata vene emer te ndonje siti.!
    Duke qene njeri i drejte dhe trasparent, dua te them dhe dicka,harrova me lart ta shkruaja

Une kam kontktuar personalisht njerez te ketij forumi,dhe u kam treguar folene e re ku une jam e activ
    Sepse me nje pjese te mire jemi dhe shoke tashme.
    Pra une nuk i kam kontaktu ne pm,por ne skype,ose live.
    Mos mendo kurre qe ne jemi kundershtaret tuaj....

Uploads
    71

@fiku
    ta them me sinqeritet qe je i mirepritur.
    Une dhe ketu do jem acktiv.
    Ja klm.

Uploads
    40

çuna si e do e bejme, do respektojme temen apo do e kthejme ne chat?

shtese;

nuk duhet te vazhdojme me keshtu me ofendime, sharje, fyerje, mosmirenjohje etj.

per mu ose moderatoret nuk kushton asgje me i bere ban disave qe me nder te muhabetit e kishin "dhjere" fare por un jam gjtihmone i bindur qe ne jemi ne gjendje ti kapercejme kto gjera dhe te jemi ato qe vijme ketu per te marre sherbime dhe me ndihmuar te tjeret sipas mundesive.

eshte forum satelitor jo arene boksi.

ju lutem mos e perjashtoni vet veten tuaj nga ky forum.

kaloni mire.

Advertise Here