Ore Ajdini se ve ne dyshim,!!!
Ore Ajdini se ve ne dyshim,!!!
Lajme nga FreecsD:
Immagine.jpg
Perkthimi:
Do te duhen akoma dy ose tre ditė pėr tė pėrfunduar punėn, pak provė dhe pastaj unė kam pėr tė pėrgatitur njė njoftim tė mirė qė ju do tė duhet ta pranoni tėrėsisht qe tė keni tė dhėnat e hyrjes. Kur ēdo gjė te jete gati unė do tė hap njė thread qė do tė jetė vetėm pėr anėtarėt e kėtij forumi (dmth te atyre) dhe duhet tė jene te mikpritur nga ēdo anėtar i ketij projekti. secili prej jush duhet tė beje njė post ku ai kėrkon pėr tė marrė njė emėr pėrdoruesi dhe fjalėkalim personal (i cili duhet tė mbetet personal). Unė nuk mund tė ju jap njė nivel tė lartė tė aksesit tė pėrdoruesit ndaj ajo qė do tė caktohet, kurrė nuk mund tė ndryshohet.(Duhet me pas kujdes mos e humbisni) Mos e kerkoni tani, se ju nuk do tė ju jepet, ju duhet tė prisni kur thread te jete krijuar. mos mė dėrgoni PM, sepse te nuk pėrgjigjem nė mėnyrė private. Kėrkesat duhet tė bėhen publike me deklaratėn e bashkangjitur e pranimit tė kushteve.
po me duket shkoj cjapi te kasapi per ne :(
o cuna,nuk istalohet freecsd ne blackhole apo me kane dhene ban?un ne kete imazh e kam pasur freecsd por tani nuk istalohet me,edhe pse i kam zbatuar sakte guiden e mamurrzakut!!!!
tek mua punojne 8 servera qe dje..vetem kur rifreskoj nuk pranon dhe me shkruan :Dont abuse
Lajme nga FreecsD
Perkthimi:
Natyrisht nuk eshte qe kush shkruhet ne forum, menjehere do tu jepet e drejta te kene nje akses ne freecsD.Te jete e qarte per te gjithe, duhet qe te jeni te shkruar ne forum te pakten 1 muaj, dhe duhet qe te keni bere nje mase shkrimesh , pastaj do ta keni aksesin, por jo menjehere