Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 28 of 100 FirstFirst ... 31823262728293033385378 ... LastLast
Results 271 to 280 of 997

Thread: PaAsNjeKrYqLeKu

Senior Member
    Uploads
    0

Re: PaAsNjeKrYqLeKu

pershendetje miq te nderuar dikush nga ju si mjeshtra qe jeni si tja bej qe te kem iptv ne box per mos te vuaj me me kto free se mbeta hiq vin hiq vin por me sa kam lexuar paska menyr qe instalohen ne box ipk qe mund te aktivizohet vet iptv per te pare dhe u turturu hiq vin se di nese e kam then qart apo jo gjithsesi faleminderit per ndokush qe e lexon......lomsh e bona hahahahah

2. Advertise Here
    Senior Member JayBorn's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by jubileus View Post
    pershendetje miq te nderuar dikush nga ju si mjeshtra qe jeni si tja bej qe te kem iptv ne box per mos te vuaj me me kto free se mbeta hiq vin hiq vin por me sa kam lexuar paska menyr qe instalohen ne box ipk qe mund te aktivizohet vet iptv per te pare dhe u turturu hiq vin se di nese e kam then qart apo jo gjithsesi faleminderit per ndokush qe e lexon......lomsh e bona hahahahah
    Ne radh te pare ky nuk po shkruan ne threadin e duhur, ktu flitet per tjeter gje..

Po te jap nje aplikacion qe ta instalosh ne box android dhe listat mund ti hedhesh nga kompiuteri..

Smart IPTV

Instaloje ne box, hape dhe te del adresa MAC, merre dhe futu ne adresen siptv.eu/mylist aty do besh upload url.

Moderator flamurtari's Avatar
    Uploads
    293

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Prsh j.l.k
    hahahaha me vune te germoj ne memorien time per te kujtuar grupin e secondave (kanaçen)ne ato vite isha adoloshent akoma.!!!
    Por pasioni qe kisha per te pare kanalet e huaja,sllavet,dhe per italiane teledue,telenorba etj,me bene te vihesha ne kerkim permirsimit te sinjalit!!!
    çdo mbremje shikoja nga perendimi nese nga deti nuk kishte re,hahahahha!!!
    Kisha,ose me sakte njoha nje shok nga laçi (me vone u beme shoke)qe punonte si tecnik tv.dhe ma pregatiti ai.
    Po sme pat lente memoria quhej 72,o fillonte me f.?
    Sinqerisht sme kujtohet mire sepse po flasim per 30-31 vjet me pare.!!

Ajdini eshte djal i mire,aktiv,dhe shume disponibel,flasim shpesh dhe ne skype,dhe me ka konfirmuar qe po ndihmon shume antare te ketij forumi.
    Propoganden ndoshta po e ben pa qellime te demshme ne konfront te satsupremit.
    pershendetje mamursaku ,Nga mosha ndoshta jam me i madh nga ty po nga memerja jam fringo i ri hahaha bej shaka tranzistori i famshem ka qene BF72,megjithse mua ne ate kohe me erdhi nje tip i ri me tre kembe BFY72 i zi plastik ma prune nga Jugosllavia e dikurshme.Sa per antarin e nderuar te forumit tone Ajdini dhe une ka te njejtin qendrim ashtu si ti .Kam shume respekt per te mua me ka ndimuar personalisht duke me paguar dhe regjistrimin ne nje forum ku mu desh te shkarkoj disa softe qe nuk gjendeshin ne asnje forum tjeter.Respekt te dyve qe ne kete forum u keni dhene pergjigje dhe ndihme shume antarve

Uploads
    2

Quote Originally Posted by flamurtari View Post
    pershendetje mamursaku ,Nga mosha ndoshta jam me i madh nga ty po nga memerja jam fringo i ri hahaha bej shaka tranzistori i famshem ka qene BF72,megjithse mua ne ate kohe me erdhi nje tip i ri me tre kembe BFY72 i zi plastik ma prune nga Jugosllavia e dikurshme.Sa per antarin e nderuar te forumit tone Ajdini dhe une ka te njejtin qendrim ashtu si ti .Kam shume respekt per te mua me ka ndimuar personalisht duke me paguar dhe regjistrimin ne nje forum ku mu desh te shkarkoj disa softe qe nuk gjendeshin ne asnje forum tjeter.Respekt te dyve qe ne kete forum u keni dhene pergjigje dhe ndihme shume antarve
    Faleminderit @flamurtari , je i nderuar. Mos harro levrekun qe me ke premtuar :D , Kete vere andej me ke.. Kalofsh mire. Ajdini

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

@Fiku pse nuk eshte mamurrzaku moderator?

@J.L.k

Harrova ti pergjigjesha me lart,shume faleminderit per konsideraten.!
    Moderatore nuk ben per mua,nuk jam tipi.!!!
    Ja leme brezit te ri qe ka me shume kohe e pasion.

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

prsh flamurtari
    atehere sme ka lene komplet memoria ne fakt me lart pata shkruar,fillonte me f72,mungonte vetem B.!!!
    hahahahahaha ashtu eshte,ishin kohe te tjera,ky brez i sotshem kan çdo gje gati.!!!!
    Megjithate i leme polemikat,anetari J.L.K donte te thonte Ajdinit sipas meje me qe je moderatore,sill ndonje gje dhe kendej nga foleja e shqipeve?
    Nuk i dihet FreecsD ndoshta dhe kthet si me perpara,po krijohen shum scripte qe shfytezojne gjeneratoret c line?!

Ishalla neser PARTIZONI JA FUT KUKSIT NJA 2 PETLLA,une 6 gola i bona sonte,hahahahaha.?!

Senior Member
    Uploads
    11

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    prsh flamurtari
    atehere sme ka lene komplet memoria ne fakt me lart pata shkruar,fillonte me f72,mungonte vetem B.!!!
    hahahahahaha ashtu eshte,ishin kohe te tjera,ky brez i sotshem kan çdo gje gati.!!!!
    Megjithate i leme polemikat,anetari J.L.K donte te thonte Ajdinit sipas meje me qe je moderatore,sill ndonje gje dhe kendej nga foleja e shqipeve?
    Nuk i dihet FreecsD ndoshta dhe kthet si me perpara,po krijohen shum scripte qe shfytezojne gjeneratoret c line?!
    Fiks kete doja te thoja: Miq, TV-ja ka qene nje dritare LIRIE, e jo biznesi... brezat ndryshojne.

@Ajdini, sakte e shpjegoj mamurrzaku, sill dicka ketej nga foleja e shqipeve, jo per mua... Asgje personale

Kam "inat" kur dikush shfrytezon pasionin per te bere para(Lek apo Euro)

Meqe ra fjala keto transponderat e Mediaset Premium ne 5W, po lexoj qe me receiver qe ka SPARK hapen?!!!

Senior Member utente007's Avatar
    Uploads
    8

He..he..he..ishin kohe te tjera ato,megjithate desha te kujtoj AF239,BF272,BFR90,BFR91 kan qene tranzistoret me potent pastaj vinin bf199,bf207,af139
    Tani kan dale kanoce me g-share,cccam,oscam etj..

tranzistori i famshem ka qene BF72,megjithse mua ne ate kohe me erdhi nje tip i ri me tre kembe BFY72 i zi plastik ma prune nga Jugosllavia e dikurshme.

Uploads
    2

Quote Originally Posted by Mr benardin View Post
    Po shikoj qe ti nuk qeke per kete pune,ti qeke si puna derrit, atje ku del hyn perseri dhe nuk di as majtas ose djathtas.
    Une qe po te shkruaj jame me i vjeter se ty tek ai forum dhe disa antar te tjer ketu qe nuk dua tja them emerat.
    Une nuk dua te instaloj freecsD e re, por vetem ti mare severat kupton ?
    Prandaj ore djal, zanati nuk ka te mbaruar, por ti je i ri mbase ndryshon, kete le tja leme kohes.
    Po atehere kur ti qenke dhe atje, pse nuk e ben kerkesen per akses? Dhe i popullon serverat e rinj vete.. Moderatoret e ketij forumi jane atje dhe kane bere kerkese per akses, dhe ua kam dhene...
    Apo mbase ti je mesuar ti marresh gjerat gati...???
    Ti thua te behem robi mir ktu dhe tia fus atyre andej mbas shpine? Nuk jam i tille me vjen keq.

Spo pergjigjem me, se nuk ia vlenka me ty. Kalofsh mire.

Senior Member
    Uploads
    2

JayBorn ka bere te pamunduren per shqiptaret tek forumi tjeter dhe ketu me aq sa ka mundesi. Edhe une e falenderoj, per kohen qe i dhuron te tjereve. Nuk i kuptoj keto debate, kush jam une, kush je ti. Ketu nuk jemi per te treguar kush jemi por per te shperndare informacionet qe ti sherbejne te gjitheve.

Advertise Here