Gjithmon kam blere duke i porositur kinezet qe te shkruajne si pjese kembimi poshte 20 dollare.
Gjithmon kam blere duke i porositur kinezet qe te shkruajne si pjese kembimi poshte 20 dollare.
Jemi shum afer daljes ne treg.Nje store e ka in stock me cmimin 200$... SUPER .. dita dites po me bind me shum per ta marre njerin....
tapatalk_1490198508044.jpg
Sapo te dale do ta marre,ndoshta mund te pres ndonje jave,per te pare nese ja vlen,apo jo.?
ēmimi atehere me trasport shkon tek 220.00?![]()
ēmimi thote 200$ 10 cope.!!!
kjo do te thote qe per 1 cope duhet pritur akoma,dhe ēmimi eshte me shume se 200$.?!!!
Po jo mo xaku se nuk ma ndjen per politike :) thjesht kam merakun kur porosis, pavarsisht se kam shpetuar nja 2 here duke porositur kinezet me fatura te ulta.Diku kam lexuar qe doganieret tane te dashur duke ditur keto marifete bejne kontrolle me te imta :P. KLM
me pak fjal miqt e mi e perseris GJERMANI ESHT GJERMAN--KINEZI MBETET KINEZ me pak fjal KINEZET kopjojn po mbeten edhe ne bot aparatet kinez KURSE GJERMANIN SBEN SHAKA E KENI DEGJUAR SHPREHJEN E VJETER TE PLEQVE TAN SBEHET SHAKA ME MIELLIN E GJERMANIT---pandaj mos krahasoni prodhimin e gjermanit me ate te kinezit sepse esht turp gjermani shpiku enigmen 1dhe2 se shpejti do shpik dhe enigma3 dhe jo kinezi
Kjo qe thote antari xaku eshte mese e vertete.
Une gjithnje kam vepruar ne kete menyre,por vetem dy here me ka dal huq.
E kam fjalen per decoder e celluare etj.....