Zgemma h2 eshte model i vjeter dhe nuk mund ta krahasojme dot me tv e gjenerates se fundit,nuk diskutohet qe ke plotesisht te drejte,une ne it kam pas probleme me sinjalin digital tokesor dhe e kam zgjidhur duke vendosur amplifikator dhe sinjali eshte te 90 % , kete qe ke vendos ne foto nuk e njof dhe nuk te jap dot pergjigje te sakte e vetmja menyre eshte qe ta blesh me prove duke e provuar nese te ben pune fillimisht pastaj ta blesh amplifikatorin,mos harro se te duhet edhe ushqysi sepse modelet e vjetra e kane vec ushqysin ndersa ka modele te reja si televes qe e kane te incorporuar bashke.
Keta lloj amplifikatoresh, jane kineze, qe shiten per 1.500lek te reja ne treg. Une bleva nje te ngjashem para nja 3 vjetesh, me mendimin se do me rriste fuqine e sinjalit tek usb dvb-t , qe kisha lidhur vu zeros, por jepte efektin e kundert. E ulte sinjalin ne vend qe ta rriste..nejse rasti-rastit nuk i ngjan. Le ta provoje njehere Blackhole1
Prsh
Para 2 ditesh mora nje Zgemma h9.2h te ri ne kuti. Ka te instaluar openatv 6.3 por hera fundit qe i eshte bere update eshte ne tetor 2018
Me beri crash tek blindscan dhe shof qe ti bej update software online por me dolen 222 drivers/plugin per updatelist
Mos duhet te bej flash serish me imazh,sepse te instaloj te gjitha kto update mos bllokohet aparati. ?
Pershendetje si mund ti vendos linjat e c c cam ne Zgemma H2S ?
Prsh djema!dua te qartesoj edhe njehere problemin me zgemma h7s,lidhur me problemin ne DVB-T2!
problemi esht se zgemma nuk mi ruan te gjitha frekuencat ! Me sakte: ketu ku jam un aktualisht jane leshuar vetem 2 frekuenca! 1)490 RTSH me 12 kanale dhe 2)570 me 10 kanalet e ndryshme klan,vizionplus,abc,etj!!
Kur bej kerkim automatik me konfigurim ALL dhe europe-africa dvb-t/dvb-t2,me shkarkon vetem frekuencen e RTSH! kur e bej konfigurimin AUSTRIA me shkarkon vetem 10 kanalet e pergjithshme,por jo dhe ato te RTSH! 570 frekuence mun ta shkarkoj edhe me plp 01!
Problemi kryesor mbetet : mosnjohja e zgemmes te te 2 frekuencave njekohesisht!!pra,pyetja esht:
A ka nje direktori apo ndonje konfigurim ku ti ruaje te dyja frekuencat ky box?sa per info,sinjali esht i pranueshem! Te RTSH 82 %dhe frekuenca e klanit 90%!mendoj se amplifikatori nuk duhet!
Octagoni sf 8008 i shkarkon automatikish ne DVB-T te dyja frekuencat dhe mi ruan normalisht,pra ne DVB-T dhe jo ne DVB-T2!
Te shkruajta ne chat beja azhornimin pa problem.!!!!!!!!!
Te gjitha makinat Zgema lindin me OPENATV.!!!!!
Errori qe kishe postuar ne ************ te thonte beme UPDATE ore TONI30!!!
Mbaj Openatv sepse makina eshte me e shpejte se EGAMI,kete e kam provuar.
Do isha kurioz nese do kisha Zgemma ti provoja satlodge,Pure2,