A mund te riparohet Z. H7 pasi eshte goditur nga rrufeja?
Praktikisht arrij ti shoh kanalet satelitore te hapura dhe T2, por nuk e shikoj si aparat ne network?
A mund te riparohet Z. H7 pasi eshte goditur nga rrufeja?
Praktikisht arrij ti shoh kanalet satelitore te hapura dhe T2, por nuk e shikoj si aparat ne network?
Persh kam nje zgemma star h2, ka ngelur ne boot, a ka ndonje zgjidhje
Prsh.kam hasur ne nje problem teper te cuditshem dhe deri me tani pa zgjidhje! Ka pak kohe qe zgemma h7s nuk me njeh tunerin satelitor. Ky box esht me 2 tuner satelitor! Tuner A dhe tuner B ! Te 2 tunerat satelitore nuk mi njeh boxi,ndersa ate DVB-T2 esht ne rregull.
Kush ka njohuri? Kujt i ka ndodhur ky lloj problemi dhe si e ka zgjidhur?
kush nga antaret qe kane pervoje mund te me ndihmoje!? ka mbi 2 jave qe me ka dale jashte funksioni boxi zgemma h7s. boxi esht me 3 tuner!
tuner A satelitor, tuner B satelitor,dhe tuner C toksori! tunerat satelitor A dhe B nuk mi njeh boxi fare,pra nuk mi nxjerr fare ne ekran per konfigurim! kam nderruar shume imazhe por problemi mbetet po i njejte! cfar ka ndodhur???si rregullohet?
Nese esht djegur,si i behet per ti dhene zgjidhje?a ka ndonje faqe se ku mund te blihet nje tuner satelitor per zgemma?
Ka djegur tunerin mendoj une, nese do ma sill mua ti hedh nje sy ne Tirane.
Nuk ka tuner per ate lloj aparati, nqs u be mire, nqs jo do ngelet ashtu sic eshte.