O mik, edhe po nuk e the ti, une e pranoj qe jam fillestar dhe nuk eshte ndonje turp te jesh fillestar, se jeta nuk eshte vetem enigma 2, iptv. Po te garantoj qe jam fillestar qe mesoj shume shpejt.
Kam vetem nje jave qe e kam marre kete dekoder, kam pasur para ca vitesh nje dm 500 s, te cilen shpejt ja mora doren ta flashoja vete, i hidhja lista me ftp, camet etj. U be vite qe e hoqa dhe gjithe keto kohe
kam pasur nje amiko 8840 i cila nuk kerkonte shume pune. Po ashtu edhe android boxin. Besoj se ky forum nuk eshte vetem per mjeshtra se po ishte keshtu, ketu do te shkruanin 10 veta dhe nuk do kishte tjeter.
Thene kete, disa gjera duhet te shpjegohen pak me ne detaje si behen si procedura, qe te mesojne me shpejt dhe fillestaret.
Kam nje problem me dcc E2, nuk me merr komanda nga tastiera e pc, lidhet me boxin por kur shkoj psh te oscam server per te edituar linjen,nuk merr komanda nga tastiera.
Ore ēkeni me mua!
fillestar njeri ..... dhe fillestar tjetri.....
Nuk mund te justifikohesh duke e quajtur veten fillestar kur ke mbi 5 apo 10 vite ne kete forum. Se sikur nga nje rresht te lexosh nje here ne vit (nuk po them njehere ne muaj) tu bene 10 rreshta te lexuar. Dhe ja ku e tejkalove nivelin e fillestarit.
Me kollaj eshte ta konsideroni veten te pa vemendshem psh nickname IPavemendshmi ose te pa interesuar psh nickname Ipanteresumi
Fillestar mund te jete dikush qe ka hyre ketu para le te themi nje muaji dhe vertete se ka haberin fare. Por jo kur ke vite te tera ketu.... ne kete forum.
Pershendetje "fillestari",keto nickname i ke shkrua pak me perkedhelje,Me e thon troc fare dembel me gjith rroba.
Per zafirin,Dcc e2 punon ne rregull por ti nuk di ta perdoresh ate,prandaj pyet si editohet me Dcc E2.
Te falenderoj qe me ndihmove se harxhove goxha kohe. Ne fakt dcc nuk merrte komanda, me sugjeroi fillestari (e falenderoj shume),te restartoj modem, ruter dhe pastaj ishte ok. Persa i perket nickame nuk mendoj ashtu,se i lexoj me vemendje por problemi eshte qe nje jave kam qe kam marre aparat enigma 2, ka vite qe kam pas perdorur nje dm 500s dhe konfigurimet e saj, flashim, hedhje lista me ftp, editim linjash vete i beja. Dhe kur nuk disponon nje aparat enigma 2, lexo sa te duash me vemendje, po nuk mesohet noti ne te thate.
Pershendetje Miku im, nuk e shkruajta ate me larte enkas per ty
E shkruajta thjesht per perdorimin e emrit fillestar vend e pa vend
Sepse mendoj ekzaktesisht siē kam shkruar.
Nuk e shkruajta per te lindur keqkuptime.
Ju kerkoj ndjese nese jeni prekur nga postimi im qe e kisha pa te keq.