Mamurrzaku mundesh ti hedhėsh njė sy nqs tė jap ip po apo jo nėse po mund ta vendosėsh ti me anė tė ip cccam nė dekoder tim, unė s'po arrij tė boj gjė jam dhe fillestar me kėta dekoderat e modeleve tė fundit
Mamurrzaku mundesh ti hedhėsh njė sy nqs tė jap ip po apo jo nėse po mund ta vendosėsh ti me anė tė ip cccam nė dekoder tim, unė s'po arrij tė boj gjė jam dhe fillestar me kėta dekoderat e modeleve tė fundit
Nga mbasditja nese jam i lire e bejme.
Shkarko anydesk dhe installoje ne pc.
a mund te me ndihmoni me jtag zgemma star h2 pasi me qendron me driten e kuqe.e kam provuar me disa usb por nuk e njeh.i kam blere kabllot qe duhen per jtag.me duhen programet dhe file qe do flashoj.
faleminderit
Nuk mė lidhet interneti nė zgemma H7S me kabllin lan, nuk ka asnjė lloj flashimi nė aparat nė lidhjen e kabllit lan ... Me tė lirat punon nė rregull...
Pershendetje! Duke qene se kam marre TV UHD se fundmi po mendoja nese ja vlente te kaloja ne nje marres UHD, konkretisht Zgemma H7S. Po duke qene se kryesisht shoh ccam desha te pyesja nese keto kanale shihen njesoj si kanalet HD te zakonshem apo kane ndonje metode kriptimi, pairing (apo ku ta di une se cfare) shtese per te cilen nuk jam ne dijeni. E kam nje dekoder qe punon mire me cccam dhe nuk do doja te bleja zgemma kot per te pare po te njejtat kanale. Keshtu qe do e vleresoja nqs me konfirmoni nga eksperienca juaj qe kanalet UHD me cccam shihen ne Zgemma njesoj si HD e zakonshme (ne vecanti me intereson s*y gjerman).