O Fat nderro njehere USB gjej 2mgb ose 4mkb se edhe mua me ka ndodhur me VUSOLO SE e njejta gje.Provo disa USB te ndryshme.
O Fat nderro njehere USB gjej 2mgb ose 4mkb se edhe mua me ka ndodhur me VUSOLO SE e njejta gje.Provo disa USB te ndryshme.
Edhe dicka tjeter, a fuksionon lidhja me internet? Ndodh qe bllokohet duke instaluar plugine dhe mund te cinstalosh pluginet manualish me filezilla nese ta njef IP.
fati54
hiqe dekoderin me shume se 10 minuta nga priza korentit ,provo ta formatosh usb ne menyre komplete dhe jo te shpejte ne fat32 , pastaj gjej nje imazh te paster openpli dhe hidhja
Zor se gjen jtag per kete aparat. Mua me ka bere te njejten gje zgeemma h5 por pa
S shume tentativazh me usb te ndryshme e kam prure ne jet.
Provo te heqesh usb nga aparati mbasi i ben flash dhe gjithashtu shkeput cdo usb qe mund te kesh lidhur me aparatin.
Fike dhe ndize prap pa usb.
nuk heq dore fati nga ky imagine, prandaj i kam thone vazhdimisht ta ndryshoje por nuk i mbushet menja
fati54 ketu ke nje backup te plote qe mund te mbaroje pune
Provo te instalosh kete imazh:
https://drive.google.com/file/d/1KUN...w?usp=drivesdk
Ah Openpli eshte imazh qe ka fat.!!!
Paska ka kaluar nga kisha e Laēit PLI atehere.!
OpenAtv eshte studiuar posaqerisht per kete dekoder,por me kete s'dua te them qe te inzistoj vetem me te.
Por Openatv ka firmware recovery per Airdigital,per nje H5 une e pata nje te tille.
Nese ushqyesin e ka provuar,atehere eshte usb ku duhet te konēentrohet.