pyet flamurtarin pyet ajdinin ata e din se un I testoj dhe mi blejn menjeer skam fat ti mbaj shum vetem ne tiran keto dy muaj kam shit nja 14 cop mos tu genjej
pyet flamurtarin pyet ajdinin ata e din se un I testoj dhe mi blejn menjeer skam fat ti mbaj shum vetem ne tiran keto dy muaj kam shit nja 14 cop mos tu genjej
Po futem ne teme edhe une tani.. Vecoria tek Octagon 4k eshte vetem tek procesori, 1700 mhz.. persa i perket tunerit S2X, nuk shikoj ndonje avantazh te madh.. ka shume pak kanale ne kete lloj bande, dhe qe nuk shfaqin ndonje interes te madh.. Cmimi i tij online eshte i arsyeshem ne raport me parametrat, por ama pervec kualitetit HD 4K qe ofron Octagoni, pjesen tjeter mua ma ploteson shume mire Amiko Alien mini, qe kushton sa 1/4 e octagon.. Besoj se shume shpejt do dalin edhe alternativa te tjera si puna e Zgehma 4K me keto opcione, dhe pozitive do jete , vetem fakti qe cmimet per shkak te konkurences, do kene tendence ne ulje..
Nuk eshte e thenme, zotnia ka mundsi te kete octagon te personalizuar,te bere apostafat per te!!!
Te prodhume nga NASA![]()
Po mir pse si beni keto frekuenca ja fus un kot apo i ben vetem OCTAGON 4k
Kur dhash frecuencat e kanaleve francese pse skthyet pergjigje apo hoqen sikur i din pastaj kur si bejn vec se shkruaja me kunja apo kur ske ca i ben gomariti oburra ti bejm samarit
Une nuk kam mundesi ti testoj,por ato frequenza qe thua ka mundsi ti shikosh,
dhe me nje box70,00euro.?!
Super cmim tek AliExpress.
2017-03-30 11.52.02.jpg