Να σαι καλα tamo , το βαλα αλλα μια απο τα ιδια. Δεν πειραζει με βλεπω για δεκτη
καλησπέρα , έκανες σωστά την αναβάθμιση σοφτ+αλλ όχι μόνο σοφτ ....κανε ένα factory deafult , βάλε τα κανάλια και μετά μπες στο σύστημα με το κόκκινο κουμπί ...θα δω αύριο μήπως σε βρω σε ένα φίλο μου, έχω σοφτ DIGEA όμως είναι 9500 ....ΠΡΟΣΠΆΘΗΣΕ μια φορά ακόμα με αυτήν την σειρά ...
Να ρωτησω κατει, εχω το Ariva 52e και επιανα μεχρι τελευταια Αντ1 Σκαι κλπ. απο αρχας νοεμβρη χαθηκαν ολα. Το Αριβα το ειχα αγορασει απο καποιον που εφειγε. Οπως καταλαβα τα καναλα εχουν αλλαξει σιχνοτητα και κωδικους. Πως μπορω να αλλαξω στο Ariva 52e τα bisskey; Χρειαζωμαι Υπολογιστη;
Καλησπέρα
Τα κλειδιά δεν άλλαξαν,μονο το SID των καναλιών άλλαξε.
Χρειάζεσαι ένα key.db για Αriνα και το περνάς με USB στον δεκτη.
Πρώτα σβήσε τις 2 παλιές συχνότητες και μετά κατέβασε τα κανάλια stin καινούργια, 12737 Η / 15055 και μετά το key.db
ευχαριστώ πολυ. Τα έπιασα. Τελικά ήθελε μόνο πάλι να ψάξει το μηχάνημα για καινούργια κανάλια στην καινούρια συχνότητα. Οι κωδικοί ήταν μέσα τα παλια κλειδιά δλδ. Ουτε USB χρειαστικε :)
Tamo εισαι απαιχτοs. Να σαι καλα !!!!
[QUOTE=Wangif;1464668][QUOTE=kostas1;1462141]Τα κλειδιά είναι τα ίδια,το SID πρέπει να αλλάξεις
haste mit cccamd probiert.?