Na se kala. Euxaristo tha ta dokimaso otan piaso to hellassat
Na se kala. Euxaristo tha ta dokimaso otan piaso to hellassat
Θα ρωτήσω κάτι και ας απαντήσει όποιος ξέρει. Δοκίμασα ένα δεύτερο μηχάνημα (edision underline 3in1) και ενώ έχει σήμα ο 39 και έχει τα κλειδιά, δεν ανοίγει πέρα από τα απλά digea. ΕΡΤ και ΕΡΤ HD όπως και Digea HD δεν τα ανοίγει. Υπάρχει τρόπος να παίξει; Πάμε για άλλον; Edision Proton S2 το έχει κανείς; τα παίζει;
Όπως σου είπα και αλλού underline δεν γίνεται και ο proton με την νέα αναβάθμιση
Καταλαβαίνω τον καθέναν που προσπαθεί να πιάσει τα ΗD της Digea και όχι μόνο με τα παλιά receiver .Μπορω να δώσω όμως μια συνβουλη,την αποψη μου.Τα ALI receiver σχεδόν μας τελειωσαν.Τα Ε2 receiver HD ειναι ακομη ενεργα...θα τελειώσουν και αυτά σε λίγο.Το μέλλον είναι στα 4K ( UHD ) receiver ( και τα Android ).Μερικά απο τα χαρακτηριστικά τους:καλή εικόνα ( 2160 p ),ανοικτο λογισμικο,γρηγορη αλλαγη καναλιων,εκινηση και επανακινηση μετρημενα σε δευτερολεπτα-ανάλογα το receiver,πολλα img και plugins.Το κυριότερο υποστηρίζουν IPTV που είναι το μέλλον.Οσο για τα Ελληνικά κανάλια στον Ηellas sat,ενα oscam emu,oscam dvbapi και ένα Softcam key αρκει για να ανοίξει τα πάντα.
gia na doume poso kero 8a kanun na klisoun ta Digea. HD kanalia tziampa?? xlomo to wlepo
Καλημερα.
o Edision Proton S2 με το τελευταιο software ανοιγει απευθειας ολα τα Hd ελληνικα καναλια.Yπαρχει προσβαση για τη λειτουργεια του WEB TV?
Ευχαριστω.
Γεια σε όλους,
Έχω το Receiver Edisio Poccollino LED, μπορώ να εγκαταστήσω Oscam Emu και dvb και Softcam Key σε αυτό?
Αν ναι, μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς να το κάνω αυτό;
Δεν μπορώ απλώς να εισαγάγω τα νέα κλειδιά;
Για τη χειροκίνητη καταχώρηση απαιτούνται τα ακόλουθα δεδομένα:
Anbieter
Type
Τ
Idx
KeyData
Τα γνωρίζει κανείς αυτα;
Ευχαριστω.
Μόνο χειροκίνητα.Ενα παράδειγμα υπάρχει στο ποστ 335.
Σε ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση,
μπορείς να μου πείς από το παράδειγμα στο ποστ 335
Τι πρέπει να πληκτρολογήσω για τον Anbieter, Typ και το idx;
Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες.
Το KeyData είναι σαφές.