exei firmware: Primo_IP_S2_v1.04.67.mupg
exei firmware: Primo_IP_S2_v1.04.67.mupg
Einai klonos tou Octagon sx88.
Menou-conditional Acces-Cam auswahl:THCAM-CA key editor.Dokimase prota etsi afou peraseis ta kleidia tha sou anoiksoun ta SD tis Digea.Meta tha sou pw pws mesw Oscam mporeis na anoikseis kai ta ypoloipa.
Είναι πολυεργαλειο ( δυσκολο σε χρηση ),υποστηριζει IPTV,m3u iptv,stalker,web tv και πολλά αλλα.Αν πας στο Free TV μπορεις να δεις πολλά ελληνικά κανάλια,αρκεί να έχει σύνδεση με το ίντερνετ.
Καλησπερα!Εχω ενα dreambox 500hd εχω κατεβασει ολα τα καναλια αλλα δεν γνωριζω πως να περασω τα κλειδια,μπορει καποιος να με βοηθησει;
pigene sta pros8eta kai katevase to oscam emu
kai meta sinehizoume
Το εχω καταβασει μετα τι κανω;
το εκανα αποσυμπιεση αλλα αυτο(DCC sto ftp/etc/tuxbox/config) δεν το καταλαβα!κατεβαζω κατι ή απο τον υπολογιστη μπαινω καπου;
Το DCC όπως και το TOTAL COMMANDER είναι FTP προγράμματα,βάζοντας την IP του ρεσιβερ και το password ( το στάνταρτ είναι dreambox-εξαρτάται από το img ),συνδεεσαι με το ρεσιβερ.Πέρνα αυτά που σου έδωσε ο φίλος πιο πάνω.
Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις συμβουλες σας!Με βοηθησατε παρα πολυ!Ομως παιζουν ολα τα καναλια εκτος απο το ερτ2 hd και το ερτ3 hd ενω σε sd παιζουν!Τα εχω στην 12242!Μηπως θελουν σε αλλη συχνοτητα;