Duhet te besh kerkim manual te avancuar.
Shif ktu: http://www.satsupreme.com/showthread...skutime/page45
Perfundimisht te mua kanalet dvb-t2 tring,klan,etj nuk shkarkohen. Ne tv samsung smart shkarkohen automatikisht,ndersa ne zgemma h7s ne ch 33 dhe freq.570 nuk sharkohen.plp id nuk e di per pogradecin por nuk besoj se ka ndikim plp id.
Jam befasuar pasi si aparati ashtu edhe tv jane te lidhur me te njejten antene dhe marrin te njejtin sinjal.nuk mund ti jap asnje shpjegim.edhe mbreme u lodha mbi 3 ore perpjekje por i pamundur shkarimi
Flm per ndihmen te gjitheve.kanalet i shkarkova ne dvb-t2 fale ndihmes tuaj.forumi mbetet i dobishem.plp id ishte 01.
Ajo qe nuk shkon mire tani mbetet serisht e cuditshme!
Kanalet e tring ,klan etj,shkarkohen nga dvb-t2,ndersa ato td rtsh ne dvb-t. Kur jane te shkarkuara kanale e ndryshme,ato te rtsh nuk kane sinjal,dhe anasjelltas.kur kam active te rtsh, te tjerat nuk kane sinjal!!!
Si shpjegohet dhe si zgjidhet?!!??
Rikthehet Rai 4K në frekuencën e parë, këtë radhë free, 11075 V 27500 2/3,të shtunën ka emisionin e rradhës, Ulisse...21.25... Të shpresojmë të jetë free siç thonë....
A e ka ndonje tjeter problemin qe kam un ne dvb-t2,nuk mi memorizon te gjitha frekuencat box zgemma h7.
Pra hap vetem kanalet qe shkarkohen te fundit.
Pra njeh frekuencen e fundit qe provoj te shkarkoj,ndersa ato frekuenca te rregullta qe ka. Shkarkuar me pare nuk kane sinjal pasi kam perdorur frekuencen e fundit??!!
A di gje njeri pse ndodh kjo dhe si riparohet??!