Shes Sac, parabole Satelitore 100CM me 4 LNB te montuara, pra Hotberd, Eutelsat, Astra dhe 23.5E, cmimi 4000 Leke, shitja ne Tirane, kaloni mire.
Shes Sac, parabole Satelitore 100CM me 4 LNB te montuara, pra Hotberd, Eutelsat, Astra dhe 23.5E, cmimi 4000 Leke, shitja ne Tirane, kaloni mire.
Shes Sac, parabole Satelitore 100CM me 4 LNB te montuara, pra Hotberd, Eutelsat, Astra dhe 23.5E, cmimi 3000 Leke, shitja ne Tirane, kaloni mire. Shtoj se sateliti eshte pune. Kontakt PM.
Pershendetje, deshta te pyes nese lidhi me diseq 2 lnb me koka dyshe pra per te kapur 4 satelite.
Pra 2 lnb(2kokshe) me diseq 4 hyrje qe te kap 4 satelite a funksionn. Ju faleminderit
Hidhi një sy këtu
Pershendetje.
Po kthehem une perseri me problemin tim te drekuences se Top Channel
Nje digresion te shkurter per problemin qe kam.
Pas shume tentativave nuk po arrij te kap dote frekuencen e Topit. Pra si fillim.
Kam resirverin Starsat Extreme 2000, kam pasur pjaten e Digitalb dhe nje LNB koke dyshe te lidhur.
Kapja pa problem signalin tek 10.845H pra trk frekuenca e Super Sportave tek Eutelsat 16.0. Signalin tek Supersport kap shume leht rreth 91/92%. Nderkohe tek Topi eshte 00%
Per te hequr te gjitha dyshimet morra disa propozime ketu ne grup qe ishin te ndryshmet.
Ndrrova te gjith kabllin nga resirveri deri tek LNB.
Ndrrova te gjithe pjaten morra nje te Tring qe ishte edhe me e madhe per 10cm se i Digitalbit.
Ndrrova LNB 2 prej tyre i ndrrova edhe me Single edhe me koke dyshe tjeter perseri rezultati njejt.
Provova si me LNB 1 si me LNB 2 tek Eutelsat 16.0 rezultati njejt 10
845H eshte 91/92% nderkohe qe tek 10.762H eshte njesoj. Kam provuar edhe 10.763H 10.761H njesoj me rrin sinjali 00%. (Qfar po ndodh nuk e di)
Nderkohe per te hequr edhe marakun e fundit qe kisha tek resirveri, morra resirverin tim dhe shkova te shoku i cili kishte sinjal mire tek te gjitha frekuencat e lidha resirverin tim i bena skan dhe ja topi bente atje. Pra problemi nuk eshte tek resirveri.
Me te vertet e quditshme kam mbetur vetem per ti levizur pjates vendin apo nuk po di qfare zgjidhje tjeter mund te beje nderkohe qe Super Sport jane me 91% tek shoku ishin 86% sinjal nderkohe qe kapte dhe topin edhe pse supersport i kishte me dobet se une
Ju faleminderit te gjithve per ndihmen
Shes Sac, parabole Satelitore 100CM me 4 LNB te montuara, pra Hotberd, Eutelsat, Astra dhe 23.5E, cmimi 1000 Leke, shitja ne Tirane, por kam nje kusht, qe personi qe e ble me kete cmim te vije e ta heqi vete nga ballkoni, eshte shume kollaj vec do nje celes per te heq vidat, kaloni mire.
Pershendetje. kam 2 parabola njera ka kok dyshe 13+16 dhe tjetra ka 19.2. tani doja te dyesja si ti bashkoj te dyja ne aparat? a mund te behet? kto spliterat qe kam bejne pune? IMG_20211204_122038.jpgIMG_20211204_122048.jpg
Nuk besoj, te duhet nje diseqc me variantin "Option" qe lidh nje Monoblock me nje LNB.