Pak e veshtire qe diseku te ket futur uje pasi eshte si i izoluar,ndoshta lageshtia e mbjentit po,por ju lutem si perfundim si e largohet lageshtia nga diseq pasi ka2dit qe e lash ne pik te diellit dhe po njesoj problemi..
Uji mund ti futet ne shum menyra por me e thjeshta eshte nepermjet kabellit, pra vjen nga aty ku lidhet lnb neper kabell dhe hyn brenda ne dseq. Mua per vete keshtu me ka ndodhur. Shiko edhe kabellin e shkurter nga lnb-disek sepse mund te kete uje. Ose nderro porten e disekut dhe provoje nese funksionon ne port tjeter.
pershendetje! ka perdorur ndonjeri nga keto antenat sat te sheshta? ja vlejne?
flat sat.jpg
Qe kur u be ndryshimi i frekuencave ne Tirane me dekoder dga T2 dhe amplifikator Vizion Plus te une pothuajse gjat gjith dites ska sinjal , nuk e di ku eshte problemi tani ?
Tek une ka, por me jep nje problem te vecante ne Enigma 2, kur e coj te Vizion Plus ose nje kanal tjeter te tringut 0 sinjal, duhet ta coj te nje kanal tjeter jo te frekuences se tringut pastaj te kanalet e tringut qe te kthehet sinjali, kurse ne TV T2 nuk e kam kete problem, ne Tirane jam une nuk kam pamje nga Dajti, ne pergjithesi Tringu ka probleme me sa kuptoj une.
Mendoj se e bejn kastile te blejn dekodera Tring ,