noua adresa a forumului www.sateliti.org este
www.sateliti.info
toata arhiva a fost pastrata doar domeniul si-a schimbat numele
Snow - RSP Team
Iar nu mai merge www.sateliti.info
Salutare baietii,sa stiti ca merge am intrat recent acolo si merge,cit despre ce zic unii baieti de aici ca v-or face reclamatii in legatura cu RDI,eu zic ca este greseala mare sa se intimple asa ceva,sa nu uitam ca RDI ne-a gazduit pe toti acolo cindva,si printre cei care sunt baieti cuminti acolo pot sa fie si unii dintre noi de aici.Eu zic sa ne vedem de treburile noastre sa continuam in viitor sa colaboram cu toti de pe toate forumurile,si sa nu dam ocazia ca cei din justitie sa ne creeze imposibilitatea de a mai fi liberi in discutiile pe care le putem purta pe aceste forumuri.Recunosc mai sunt si cei de rea credinta care fac tot posibilul sa inchida aceste forumuri,care ne sunt de mare ajutor tind sa cred ca unii dintre cei care se afla printre noi,mentionez ca unii care se exprima ca v-or reclama,doresc sa ne ia ce avem mai bun,sau poate sunt veniti din partea celor care vor sa ne inchida aceste forumuri.Deci va rog nu mai faceti pronuntia ca reclamati alte forumuri ptr ca distrugeti tot ce este mai bun ptr cei care sunt fani digital.Respectele mele.....................
Merge perfect!!!![]()
Ai dreptate!
Din pacate doar dupa ora 18 pot accesa forumul...acum imi apare asta:
Deși saitul pare valid, navigatorul nu a putut stabili o conexiune cu acesta.
* Se poate ca saitul să fie momentan indisponibil? Īncercați din nou mai tārziu.
* Aveți probleme la navigarea pe alte saituri? Verificați conexiunea la rețea a calculatorului dumneavoastră.
* Calculatorul dumneavoastră este protejat de un firewall sau un proxy? Parametrii incorecți ai acestora ar putea afecta navigarea pe web.
Se pare ca cei de la RCS&RDS au oprit accesul la acest site...altfel nu-mi explic!
neata nu pot sa accesez forumul ce se intimpla?
In internet explorer incearca cu asta (scrie acolo www.sateliti.org)
http://www.zend2.com/index.php?e=no_hotlink
Concurenta!!!
- sanatate si succes tuturor pasionatilor de satelistica