Pershendetje!
Kush do IPTV stabel dhe ekonomik per 4 paketa shqiptare+skyIT-premium Mediaset+Franceze+Gjermane+SkyAnglez,te me kontaktoje ne pm.
Faleminderit
Si duket bware me jep nje mendim si punon ne gshare?
Po ne cccam?, si eshte me sinjalin ne tokesor??
per mendimin tim ska lidhje g-share me perfomancen e dekoderit,g-share eshte ashtu her keq her mire,dekoderi nuk eshte keq duke pare ktu dhe cmimin ka pak problem figuren them une po dhe kjo mund te jet ndonje bug i softit dhe me audion ka pak problem kur e fik dhe e ndez.te tjerat pastaj eshte top .cccam punon super ,dvbt sinjal goxha mire eshte super
Kam pare qe shkon mbi 100 euro po mesa shoh nuk jam i bindur per ti hedh keto leke per kete si po thua dhe ti qe prob me figiren dhe prob me audion. Nuk di me cfare cmimi e ke marre ti??
Thone qe ne gbox sky it hapet.Ka ndonjeri ndonje info ?!
ky dekoderi ketu e hap dhe e kam pare vete para dy ditesh se nuk me besohej te nje shoku im ketu ne it,problemi eshte se ata e japin linjen te personalizuar me password
Sky box??
Nuk me del modeli link te drejton ne faqen e Skybox.cc. A mund te me thuash cfare modeli ishte??
100 dolar gshare full per 1 vite abo !!! Diku shum larg qe meren vetem me gshare full ska cka nuk hap full i testum full !!