Cuna sa vete nje box Next HD me gshare per 2 vjet nese ka njeri ne shqiperi te me lajmeroje ne pm
Cuna sa vete nje box Next HD me gshare per 2 vjet nese ka njeri ne shqiperi te me lajmeroje ne pm
me falni a mundem me e regjistru Peace TV ne starsat hyper 2000hd dhe a mund te me gjenu ndonje link flm
beinsports ne hot bird hapeshin ne caid 0500:32920
Prej disa ditesh keto karta 0500:32920,32940 nuk punojne me sepse kanalet kaluan ne viacess 6
0100:3315 nuk punon me ne cs por ka filluar dicka te hapet nga payservera
0100:3311 punojne vetem beinsports ne astra 19.2 dhe disa kanale te tjerra
Per 0500:42800,42820 s`ka ndryshuar gje ato qe hapeshin ne hot bird vazhdojne akoma.
Te gjitha ndryshimet e kartave behen per te luftuar dekoderat ne g-share dhe atlas100/200hd.
A dine kushe se si behet factory reset ne minix tango plus,se per mi ja hudhe soufterin e ri duhet me kthye ne gjendjen fabrikes,flm
p.s e di qe sjame te tema e duhur por nuke e dija ku me bo pytje per kete resiver flm
tung shok,une kom probleme me minix tango plus nuk po i hap rtk sat tvsh sat, edhe paketat movistar edhe csat ne astra 19.2,po shfaqet signal i weak. ku mundet me qen problemi ?
versioni i software eshte 2.11.
Jane disa linqe te digitalb dhe te tring qe jane non stop live kam 2 vite me to por kam vec dy kanale :p tring comedy dhe film 1 si mund ti gjejm te plota qe mos meremi me me shto playlist ne tv shto ne kodi thuajse njehere ne 2-3 dite se behet e bezdishme pavarsisht se nuk ha shum kohe.