Une nuk shes linja. Me lart u shpreha qarte qe une per vete provova linjen nga dikush. Po te kerkosh ne facebook e gjen. Shkruan qe ofron DGA ne cccam
Une nuk shes linja. Me lart u shpreha qarte qe une per vete provova linjen nga dikush. Po te kerkosh ne facebook e gjen. Shkruan qe ofron DGA ne cccam
Djema eshte e vertet qe Digitalb gjith ka punuar me cccam por nuk kemi patur oferta te mira te gjitha ishin vjetore me te koduar resirverin etj etj plehra...
Ndersa po qe tani Digitalb hapet me Cccam ne menyr te thjesht edhe une provova linjen test dhe punon shum mire ...
Per vete jam me Gshare qe 6 muaj dhe jam akoma me i knaqur ;; Rrnoft Starsati :P
djema te une nuk hapen dga krejt Paketa vetem s2 top chanel hapen
hapet klani dhe 2 3 te tjere me oscam
Po mire na tregoni ku te adresohemi per te marre nje test cccam per dga,ta vertetojme dhe ta blejme nese jane linja te mira.
Po DGA nuk i ka eurosportet ne sat?
ju qe i keni kta linja digitalb na tregoni edhe ne ku ti marrim flm
Mua me duken vetem llafe,se po te ishte e vertete nuk do ishte kaq problem me gjet linje dga ne cccam,kta qe i gjejn pse nuk tregojne apo u dhimbsen leket tona!!!
Po forumi me ndihmu njani tjetrin eshte,po mesaduket tring la te drejte vetem llafe do jene.ata qe i kane gjet linjan pse nuk na thojne gje ne qe duam ti blejme?
Po ja fusin kot me imagjinu.
Ky Ketu ofron Digitalb HD ne cccam .