Per kete te garantoj un qe e hap me 100% se e kam ba vet programin nqs ke samsung smart tv Bootlogo ma jep listen dhe ta vendos ne program dhe ta jap programin ne pm
Po atehere o vella qe te bindem edhe une edhe ti ,me dergo disa linke ne pm,nese nuk e ke problem,te bej disa teste dhe te jemi 100% te sigurte.
Une c'fare te them me shume? Mua me punojne.... ndoshta mund te kesh te drejte,ndoshta dhe gabon! Sa jetojme mesojme. :D
Kalofsh mire
Prsh,une nuk kam Tv Lg Smart ,por nga nje hulumtim ne google del qe: Tv Lg Smart ne varesi te vitit te prodhimit kane pasur fillimisht nje sistem operativ Netcast Tv dhe me pas WebOS. Disa versione te platformes Netcast tv suportojne Flash application dmth edhe protokollet streaming HTTP(s) Supported, RTMP Supported, RTMPE Supported (mund te verifikoni ne faqen LG Developer). WebOS nuk suporton Flash , por HTML5 . Gjithsesi mund te provoni te instaloni OTTplayer(eshte free) per Netcast ose WebOS nga ketu https://ottplayer.es/soft/lg ,ndoshta arrin te luani linket rtmp.
une kam LG 42lf580v si model, dhe eshte me Netcast browser, dhe per iptv kam instaluar app. smart iptv, qe eshte falas per nje jave dhe pastaj kushton 5.8€, nese do ta mbash. Une e bleva kete app, i karikova listen nga PC ne TV nepermjet rrjetit me mac adresen qe ka tv, dhe iptv punon super..tani ju mesa kuptoj une disa anetare ketu kerkojne qe kur gjejne linqe falas, tu punoje perfekte..ne te shumten e rasteve nuk ndodh keshtu..Beni nje abonim tek ata qe e ofrojne kete sherbim dhe do bini rehat.. Ky eshte mendimi dh esugjerimi im, por gjithesecili prej jush e di vete..
kush me tregon ku gjej DGB me cccam PM FLM.