Ka ndokush link iptv vlc te Rio 2016
Ka ndokush link iptv vlc te Rio 2016
Pershendetje!
Sot e kam vertetuar qe dga punon ne cccam,dhe punonte fantastike fare(se me thene te drejten kam qene shume skeptik,me dukeshin vetem fjale boshe)isha te nje lokal i vogel njekohesishte ka dhe skedina baste live,pash qe ishte vene ss2 dhe pyeta punojsin,dhe me tha qe punon e gjithe paketa e dga,duke mi treguar kanalet,aparati ishte openbox,kishte 2 muaj qe ishte abonuar,me habiti se punonte super,e pyeta ku e kish bere abonimin,po nuk dinte gje se e kish bere pronari dhe nuk i tregonte keto gjera.
Une do te lutesha qe kush ofron dga ne cccam ose dikush qe te me adresoj te ndonje qe e ofron kete sherbim,te me shkruaj ne pm,se kam deshire te bej nje abonim te dga ne cccam.
Flm!
Pershendetje. Kush ofron DG ne cccam per dremabox 500 HD te me lajmrohet ne pm? flm
mire mbrema,a din dikush si me kthye ferguson 202E ,ne iptv program
degjo shoku,nuk ka asnje shans qe dga te punoj aktualisht ne cccam,e them kete se kontaktova me nje ne facebook qe ofronte dga ne cccam,dhe mujore,dhe me tha qe aktualisht nuk punon me dga ne cccam,po punohet ne kete drejtim po eshte veshtire.une desh u dogja vete,desh bera obonim 1 vjecar te dga ne cccam,po ja di per nder shume miri-01 qe me keshilloi te mos nxitohem te bej abonim 1 vjecar.e di qe ka punuar para ca kohesh se e provova dhe vete qe punonte,por tani jo me,dhe ai qe e ke pare ti dga ka qene ne mgcamd shoku jo ne cccam,te jesh i sigurte per kete gje.mos u lodh kot se nuk ka shanse te dali kush tani dhe te te bej abonim te dga ne cccam,harroje mos prit kot.
gjithe te mirat shoku.
pershendjet te gjitheve kam blej nje skystar hd2 tash po du te shikoj iptv me skystar-in ne pc si mund te shikoj iptv linka psh: .m3u ,, m3u8 dhe linka te tjerer normal qe bejne streaming a ka dikush ndonje tutorial..? thnx
Vėrtet dga punon me cccam nė Openbox,por vėtėm nė tokėsor,jo nė satelit.Shėndet!
helllo a ka ndonje pergjigje rreth pyetjes time per skystar hd 2
Qe te shikosh iptv karta qe ke nuk luan ndonje rol por ajo qe ka rendesi eshte programi qe perdor.Ka mjaft programe qe punojne per ate karte nese te intereson qe te shohesh dhe satelitoret dhe iptv nga i njejti program ndoshta progdvb te ben pune.Nese ke lista iptv dhe perdor pc ske pse lodhesh qe ti besh te hapen me programin e kartes skystar..Ky eshte mendimi im,kam shume vite qe nuk e perdor skystar sepse nuk e kisha hd.