kam nje pyetje, cilet aparate suportojne Gshare, psh keto Zgemma Star H2? faleminderit
kam nje pyetje, cilet aparate suportojne Gshare, psh keto Zgemma Star H2? faleminderit
desha nje ndihme..nje mik me ka dhene nje linje IPTV por jo ne formatin m3u..kam samsung smart tv dhe me eshte dashur ti jap mac adresen e televizionit tim dhe ai e ka futur vete linjen..problemi eshte se dua te rregulloj listen e kanaleve sipas deshires time..duke qene se nuk e kam ne formatin m3u une nuk nderhyj dot ne liste as per renditje as per te fshire kanalet qe nuk dua ti kem ne liste..keshtu siq eshte se rregulloj dot..cfare duhet te bej qe ta rregulloj sipas deshires time ..
pershendetje, mund te me thot njeri dicka per android tv box pasi po me thon shum veta qe e porosit ne internet per 30 mije lek te vjetra dhe ke abonim te perjetshem. nese esht e vertet qenka shum lire.
Ti maresh linjen qe te ka vene dhe ta editosh si do ti
nuk me esht pergjigjur asnje dhe po cuditem perse asnje nuk pergjigjet!!!!! edhe njehere pyetja.
si konfigurohet ne dreambox ky lloj formati link?http://163.172.218.107:8181/get.php?username=iosandroid&password=203 124b19f&ty pe=m3u? esht nje link qe ka dhene molla e kuqe. me nje program qe kam istaluar ne dreambox qhd iptv quhet ku kerkon kode por nuk di cfar kodi ti jap.pra numrat ja hedh manualisht me telekomande.ai program pranonte vetem numra dhe jo germa. pak rendesi ka nese esht off apo on.dua te di si konfigurohet per dreambox.kaq....flm
Nese linku eshte ai qe ke publikuar,molla e kuqe te ka dhene nje molle te kalbur pasi nuk funksionon.