Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 92 of 102 FirstFirst ... 42678287909192939497 ... LastLast
Results 911 to 920 of 1018

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Quote Originally Posted by rimi123 View Post
    une bera nje prove me nje me mgcamd por nuk hapej paketa mtel ne 16e..per ke paket e ke fjalen ti alban qe hapej? per mtel 16e apo vipnet ne 45e?flm.
    http://www.lyngsat.com/packages/Vip-Sat-TV.html, jo te gjithe kanalet hapen,nqs perdor listat e vhannibal e ke me emrin vipsat, furnizuesi eshte vipnet, kalo mire.

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by alban12 View Post
    http://www.lyngsat.com/packages/Vip-Sat-TV.html,jo te gjithe kanalet hapen,nqs perdor listat e vhannibal e ke me emrin vipsat, furnizuesi eshte vipnet, kalo mire.
    Nuk e di se cfare c line ke ti po dhe une e bera prove kete pakete dhe nuk hapet asnje kanal,ndersa paketat e tjera te gjitha hapen...Na ndihmo....

Contributing Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by lumnjani View Post
    kush me ndihmon..kam dy linja IPTV..kam samsung smart TV..nuk e di pse nuk arrij ti fus te dy linjat ne televizionin tim..shkoj tek faqja siptv.eu dhe tek linja e pare fus njeren linje..shtyp uplode dhe del success numri i kanaleve..shtypi + dhe me del kutia per linjen e dyte..e fus si linje dhe kur shtypi upload nuk ma pranon..aty ku thote success ne rastin e linjes se dyte thote '' fix your line ''..theksoj se ne menyre individuale secila linje hyn pa problem..nuk e di si te veproj..
    Miku,une fus disa linja dhe eshte shume e thjeshte,shko ketu:
    Add external playlist links (URLs), with auto-update,dhe pasi kopjon linkun e pare e fut ne vendin e duhur,pastaj shtyp plusin e fut linkun e dyte,e keshtu me rradhe fut linqe sa te duash...pastaj shtyp add link,kaq,klm....

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fati54 View Post
    Nuk e di se cfare c line ke ti po dhe une e bera prove kete pakete dhe nuk hapet asnje kanal,ndersa paketat e tjera te gjitha hapen...Na ndihmo....
    P: 1830:000000:071B ,CineStar Action and Thriller
    P: 1830:000000:0784 ,HBO HD
    P: 1830:000000:0785 ,HBO 2 HD
    ke e kanale te tjera, se une nuk kam interes per kete pakete, vendos kete si ccam.prio

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

Quote Originally Posted by fati54 View Post
    Mtel Bullgari perdor kriptimin Conax dhe nuk hapet ,kurse kjo Vip Sat perdor per disa kanale kriptimin Nagravision3 qe hapen

Contributing Member
    Uploads
    171

Quote Originally Posted by alban12 View Post
    P: 1830:000000:071B ,CineStar Action and Thriller
    P: 1830:000000:0784 ,HBO HD
    P: 1830:000000:0785 ,HBO 2 HD
    ke e kanale te tjera, se une nuk kam interes per kete pakete, vendos kete si ccam.prio
    Po ca thu more djal kto ca ke postu ti jan te kodifikuara te paketes max tv me caid 1830
    Skam lidhje me vip net apo mtel

Senior Member
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by @max@ View Post
    ky kroati Dekolate thot g share se shpejti dhe ne amikoHD plus ccam qe eka esht vertet i pa arritshem ky Dekolte
    Perfundimisht ti je spamuesi me i madh qe me kan zene syte. Ti mor djal thjesht te postosh e ke mendjen dhe nuk ta ndjen fare se cka aty brenda. Ti poston foto te nje aparati me enigma2 me imazh blackhole dhe na thua qe nova eshte hapur me dqcam apo g-share gje qe nuk eshte pare dhe as degjuar deri tani. Nuk te mjafton kjo genjeshter e madhe po harin deri aty sa kanalet e nova ceke na i heq si te noves greke. Me vjen keq per disa moderatore qe lejojne keto lloj postimesh qe vecse disinformojne antaret e forumit dhe asgje me shume.

Senior Member
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by ani11 View Post
    Perfundimisht ti je spamuesi me i madh qe me kan zene syte. Ti mor djal thjesht te postosh e ke mendjen dhe nuk ta ndjen fare se cka aty brenda. Ti poston foto te nje aparati me enigma2 me imazh blackhole dhe na thua qe nova eshte hapur me dqcam apo g-share gje qe nuk eshte pare dhe as degjuar deri tani. Nuk te mjafton kjo genjeshter e madhe po harin deri aty sa kanalet e nova ceke na i heq si te noves greke. Me vjen keq per disa moderatore qe lejojne keto lloj postimesh qe vecse disinformojne antaret e forumit dhe asgje me shume.
    ke te drejt u be ky forum si 1 prill kush mund te shpike gjera te paverteta , me mire te hapet nje teme ku mund te postojn gjera qe supozohet qe te behen . tung respekte te gjitheve

Member
    Uploads
    0

A ka provuar dikush qe me c linjen te punojn edhen mgcam dmth qe te dyjat te punojn

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by @max@ View Post
    o andi11 un edi se ne qfar forumi i hedh ato iptv dhe puno meshum se tek ky forumi ketu.dhe te pakten un ja i rregjistruar ne bi 10 forume qe ti as qe ja ke idene fare dhe po punoj shum per te informuar publikun shok i dashur je thjesht per avokat.un nuk e kam dqcam por ato hapen rrealisht miku im port ti je si dhelpra dhe rrushi kur smund ta kapesh seht e vertet ka kohe miku im qe po merrem pune sjam fillesta mo i ngaterroni gjat.klm
    Sa per Amiko HD qe thua ti me G-share,,vetem nese behet fjale per aparate te rinje,se nuk ka asnje shanc ai dekolte qe thua ti. te bej te punojne me g-share aparatet qe jan ne qarkulim. Ai dekolte nuk ben tjeter vetem se ndryshon disa gjera te vogla ne Amiko dhe truman e ne disa aparate tjera,asgje me shume.

Advertise Here