Cuna pershendetje te gjitheve
Dua te instaloj ose te krijoj nje stalker portal ne se dikush eshte i gateshem te me kontaktoje ne pm dhe normale cdo gje e ka nje cmim flm pres pm
Cuna pershendetje te gjitheve
Dua te instaloj ose te krijoj nje stalker portal ne se dikush eshte i gateshem te me kontaktoje ne pm dhe normale cdo gje e ka nje cmim flm pres pm
Kush do me pergjigjet! Ne box zgema h7s dvb-t2 kam shkarkuar kanalet e rtsh hd ne kanalin 23 ,dhe 490 mhz ! Por vetem kanalet e rtsh.nderkohe qe ne tv samsung smart tv , me te njejten frekuence te rtsh jane shkarkuar te gjitha kanalet e rtsh hd por edhe 3 kanale te tjera qe jane:
Tv korca, tv gjirokastra,dhe tv report
Pyetja ime esht:
Pse nuk shkarkohen keto 3 kanale ne zgema ashtu si shkarkohen ne tv samsung !????
Behet fjale per zonen pogradecit,pra antena ne cervenake! E kam skanuar disa here por asnje ndryshim! Te njejtet kanale! Kur shikoj info,me del DVB-T dhe jo dvb-t2!
Duhet ti besh kerkim automatik duke i lene te dy tunerat aktiv d m th edhe dvb t edhe dvb c
pershendetje kam nje list me iptv me 6000 kanale dhe dua te filloj ta shperndaj me qfar programi duhet dhe a mundem te krijoj test per 24 ore permes kesaj linje
ne menyr qe te testojn kanalet ata qe deshirojn flm shume
E kam bere edhe me dvb-t2 por edhe dvb-c por pa rezultat! Ajo qe kuptova esht se rtsh del ne 490 mhz ne kanalin 23 ndersa nuk di frekuencen e 3 kanakeve te tjera,report tv, tv gjirokastra dhe tv korca,por di nr e kanalit i cili esht 33 ! Edhe pse bej kerkim automatic prap nuk mi leshon 3 kanalet ! E kunderta ndodh ne smart tv samsung,i leshon edhe rtsh edhe 3 kanalet qe siper permenda! Si shpjegohet???!!
Shikoje ne tv se sa i ka frekuencat dhe provoje manual. Zgemma H7 nuk e ka te mire tunerin tokesor. Dhe mua here here me ben numra
Un nuk e kam frekuencen e sakte por kanali esht 33!
Edhe pse un frekuencen nuk e kam,kerkimin automatik e kam bere por pa rezultat! Dua te pajtohem me fjalen tende qe: zgema nuk e ka tunerin e mire,prandaj ka dale edhe si box me i lire se td tjeret! Kete e them me bindje pasi e kam testuar ne satelit me motorr! Nuk shkonte ne komanden qe i jepja! Ndersa me xtrend dhe vuplus asnje problem,motorri leviz super....