Me mire mos konfirmoni asgje ketu po ne Pm ,se sapo ju shkruani per keto gjera duke i bere publike me shume prishni pune sesa regulloni.Secili qe eshte i interesuar e gjen vete menyren dhe folene per te mbaruar pune.Gjithe te mirat dhe eshte me mire mos te zgjatet kjo teme besoj se me mirkuptoni
Une e editova postimin tim.
Flamurtari editoje dhe citimin tim ne postimin tend.
Prsh. doja te pyesja dhe unė pėr diēka kam njė linje iptv qe ėshtė vetėm e imja jo me multi user po kam shume freeze unė e pėrdor me vlc internetin e kam 12mb pyetja ime ėshtė: freeze vin nga qe e perdor me vlc ndoshta duhet diēka tjetėr (iptv tv, decoder etj), vin nga interneti qe e kam 12 mb pra qe ėshtė i pa mjaftueshėm per te qene fluido apo nga diēka tjetėr ēdo pėrgjigje e juaja do me ndihmonte te kuptoja dhe unė problemin
Respekte
Freeze i ke nga serveri nga merr sherbimin ose sepse internetin nuk e ke mjaftueshem. e ke te sigurt qe te vjen gjithmone 12 mega interneti? Testoje linjen me internet tjeter fillimisht qe ti eliminosh problemet nje e nga nje.
Ėshtė ashtu siē thotė trahana, por doja tė shtoja diēka ēdo pajisje laptop, pc, android box etj qė don tė pėrdoret pėr iptv duhet tė jetė DDR3 e lartė
Te jam pergjigjur dhe ne forumin tjeter,dhe ta riperseris.
Me 12 MB duhet ti shikosh pa problem kanalet ne HD,SD,duhet te kesh ndonje freeze me kanlaet ne FULLHD.
Po thua qe perdor VLC,pra po i perdor ne PC,ose ne android.
Te them qe VLC punon shume mire ne windows dhe ne android.
Problemin e ke tek IPTV.
Problemin e kisha qe ne rrėnje versioni vlc qe kisha me jepte ēdo 5 sekonda freeze e nderova kam vene njė version portabel tani ėshtė ok ka dhe ndonjė freeze pėr shkak te internetit edhe pse me duket absurde me 12mb sepse kur e provova ne njė vend tjetėr ku interneti ishte 20mb ishte ok