Tani qe te kuptojm ti ke nje liste IPTV dhe do ta punosh ne PC
Ka plot programe te ndryshem si Kodi etj
Apo po eshte dicka tjeter se nuk te kuptoj plotesisht cfar kerkon
Tani qe te kuptojm ti ke nje liste IPTV dhe do ta punosh ne PC
Ka plot programe te ndryshem si Kodi etj
Apo po eshte dicka tjeter se nuk te kuptoj plotesisht cfar kerkon
e kam nje playlist dhe dua tja futi nje shoki nepermjet mac adreses dmTH te PC cfare programi funksion ne pc ME MAC ADESE qe ti futi kete playlist kuptoni tash AI MOS TA DIJE SE CFARE IPT USER DHE PASI KUPTON
New MemberJoin Date26-01-2019Posts1Uploads0
Re: Question about iptvPershendetje! Kam nje android box e kam pasur me iptv ma ka instalu dikush per nje vite por tani nuk kam kontakte me ate person a mund te me ndihmoje dikush si ta instaloj, e kam pas me te gjitha kanalet shqip, digitalb, tring etj, me KODI funksiononte. Faleminderit
Kushedi si eshte puna. Ka disa plugine qe mundesojne nje gje te tille por mbase jane me user dhe fjalekalim.
Personalisht me clinje jam ok por per IPTV as qe ja vlen te merresh me to.
Un momentalisht kam nje IPTV premium por as kanalet sd nuk punojne mire.
Ka shume shkeputje kurse kanalet HD as nuk bahet llaf ti shihen siç duhet.
Deri tani un nuk kam gjetur ndonje server IPTV te hajrit dhe kam provuar shume.
Me kanalet satelitore dhe tokesore ska te krahasuar.
Nese nje IPTV me pagese nuk punon mire po ajo falas si mund te punoje?
shoki duhet ta dergoi screan shout macadresen shoki se nuk ben ta gabosh as nje shkronj a number edhe dy pikshin ne mes qdo dy ,keshtu qe kur ta kesh macadresen ne rregull
edhe api i smart tvs duhet te jet i bler se vetem 7 dit fuksionon trial dhe tek ky linku https://siptv.app/mylist/ e ke mundsin me fut linkun m3u dhe filen m3u ne kete foto https://tse3.mm.bing.net/th?id=OIP.Y...fwHaF3&pid=Api e sheh se si veprohet ne 4 hapa dhe ne tve e restarton apin dhe dalin kanalet
kush ka info te sakte!? a hapen max tv te eutelsat 16e? o paketa te tjera ne kete satelit a hapen?
jo nuk hapen qe disa muaj
Pejekosov duht te kalosh tek prezantimet me pare.!!!