Той може да вади високи нива но на слабия сигнал да омира по рано. Всичко е проба грешка
Той може да вади високи нива но на слабия сигнал да омира по рано. Всичко е проба грешка
Аз затова и писах че по добрия вариант е централния конвертор да е на 0.8 W. Там има по слаби трансподери на Digi tv и Upc direct за Canal Digital не говорим. А 1.9E-5E-5W са с достатъчно силен сигнал.
С център 0.8w не ми се получиха нещата, не намирам 1.9. Странно, а обратното ставаше, никаква логика не намирам. Някакви идеи?
Освен това че 1.9 ти е десен конвертор погледнато отзад, рейката може да е леко вдигната нагоре. Другото е нещо проблеми с ключа настройвай с кабел директно свързан към уреда или приемника с който настройваш.
Да 1.9 ми е в дясно погледнато зад антената, не съм с дайсек. Тъпото е, че се получава така, че конвертора за 1.9 засяга част от другия и тогава излиза сигнал но слаб - около 54%.
Само тънки тогава преди бях използвал един подобен на този Venton Rocket Single LNB EXL-S 0,1dB Full HD 3D Ready 23/40mm и ми вършеше много добра работа а и цената е отлична.
Мисля че проблема е от шината за мултифийд държачите понеже е закривена. Конверторите са прилепени и от там идва застъпването.
Нещо не намирам логика, с център 1.9 да е ок, а с 0.8w не , каква е разликата?
Моята настройка с мтелска антена е готова доволен съм резултатите.
Направих както ме посъветвахте настроих по максимума на 0.8w пък другото каквото излезе.
Интересното е на 0.8w има известен бр канали с бг субтитри дори с бг звук.
Ето малко снимки за да видите какво се е получило и ако имате съвет за подобрение.
Ама ти с моноблок през 3 градуса ли? Аз днес пък смених мястото на антената и с център 0.8w докарах набързо 86% ниво на сигнал, без финни настройки разбира се. Не съм правил снимки за сега, надявам се сега по празниците да кача.