Моята идея е такава, 1.9 + 0.8 със стандартна мтелска антена която е с моноблок. Относно сигнала не мисля че ще накъсва но незнам дали мога да изтискам много повече без да прецакам нещата.
Моята идея е такава, 1.9 + 0.8 със стандартна мтелска антена която е с моноблок. Относно сигнала не мисля че ще накъсва но незнам дали мога да изтискам много повече без да прецакам нещата.
По чудното е 4.8+1.9Е+0.8W
PS: Естетвено получава се, дори със 60см.
След известна калкулация, както алгебра, така и геометрия.
Математика.
В тая паница,може само салата да направиш,но с много мисъл,защото ,нито калкулацията,нито геометрията ,нито алгебрата особено ти се отдават!
Уф аз не писах. Но тогава на времето стана работата, нео все още не бяха на небосклона и сигнала беше силен.
Знам от колега че използва itv partner антена сега с нео и му работят нещата.
За 5W незнам, аз бих сложил по-голяма антена за стабилност на сигнала, и най-вероятно не с monoblock.
Здравейте приятели :)
Малко да раздвижим темата.
Вече 6-ти месец хващам 1,9 и 0,8. Нещата ми се получиха с една стара паница на ITVpartner и двоен Inverto моноблок конвертор. Като цяло нещата излизат добре - 14 - 15dB е силата на сигала и за двата спътника. Всичкото минава през Diseqc 1.1. DSC_0533.jpg
Ето от страни как е : DSC_0530.jpg
Колега този комин, да не е от бетон със армировка?-не става за отопление.
Така като ти гледам модела на керемидите, едва ли.
Тези в дясно макар и постари са по добри.
Имаш късмет със заветта от другите блокове, иначе да е отлетяло всичко.
Поправи основата, по специално на дървените греди е по лесно, втвоя случай.
На вивакомскта може и втори на 60мм за 39Е както и обратно, обратно мисля че беше по добре.
Здравей Колега, няма му нищо на комина. Не работи от години :D Колко ветрове са минали и няма ядове. Планката е самоделка. Аз съм си я правил, то си личи. През 6 градуса ще е тегаво на мулти с тази антенка. Интересно ми е 16Е как да направя. На пещерката са 23,19център , 13 и 9Е. Иска ми се да мушна и 16 между 19 и 13, обаче няма място. Не че нещо, просто на 16 са Пинк сръбско, кебапчета, това онова .... :D :X