Познат на мой приятел който работи в Булсатком му е казал че А1 са ги купили.
Познат на мой приятел който работи в Булсатком му е казал че А1 са ги купили.
Кофти... затова ли беше това яко прехвърляне на канали на Хеласа тия дни... Сега да не вземат да сменят кодировката само.
Как ще я сменят остава си търдо conax. Новите им приемници са комбинирани за сателитна hevc и IPTV тв
Скоро ще се разбере какво става наистина.
Може да са купили абонатите само.
Понеже ако е така логично е да се преместят направо на 1.9Е според мен.
Нищо чудно но само теория, поларис и спътника да си остане при сегашните собственици, а абонатите съответно интернет мрежата и тази за мобилни услуги да стане собственост на А1.
Може би сега става ясно защо един от служителите им беше писал, че повече промени (като брой канали) на 39 няма да се правят.
Поправи си заглавието на А1 се мести на 39 и глупостите сложи в коша!!!
Защо? Дай някакви факти, аз съм писал такива. Те може да са вътрешно фирмен слух, но пък на мен ми звучат логично, поне докато не излезе нещо официално.
Докато не излезне нещо официално не пиши глупости. Без това фалшивите новини отвсякъде се леят като л**но.
Никъде не съм писал че е официално потвърдено. Все пак ще преименувам темата като добавя неофициално потвърдено.
Те по-принцип Булсат обявяват нещо когато вече всички го знаят ..... дори преди самите тях . Тъжно е , че е така но е факт . Особенно с онази тенекия дето се рее в космоса година вече почти неизползваема . А за нея пък какви силни думи бяха и то в ефир...... и не от кой да е .
Някой плащал ли е скоро булсатком?
Вчера говорих с един приятел и той ми каза че от офис на Булсатком в София са пратили съквартиранта му да отиде в А1 за да си плати.
Служителката на Булсатком му обяснила че А1 са купили всичко включително и спътника.
В А1 му приели плащането без проблем.