Аз плащах преди 10 дни.Платих си в офис на Булсат. Това за мен е много лоша новина.
Аз плащах преди 10 дни.Платих си в офис на Булсат. Това за мен е много лоша новина.
Незнам така е казала касиерката.
Преди няколко месеца приятел който има работни отношения с булсатком, ми каза че имат предварителен договор с А1 за придобиване.
Питай първо твоя приятел който са го препращали на кой оператор е ? По точно да даде пълно и точно описание на приемника който има.
Да, верно, да не се окаже, че си мисли за 39е- само Булсатком...
На Булсатком е със сигурност защото използвам регистрацията му за fusion. Иначе ще питам за повече подробности когато мога. Понеже и на мен ми стана интересно днес говорих с колега които използва техен Интернет и fusion приемници. Той каза че миналата седмица е платил в офис на була както винаги. Единствената разлика между двамата е че единият използва сателитна другия iptv.
Писах си с човека. Реално аз съм разбрал нещата погрешно.
Той отишъл да си плаща телефона в А1 и бил попитан каква телевизия използва.
Той казал 4 приемника булсатком.
Тогава тя му заразправяла че са им купили всичко, както съм го написал в предишния пост.
Обаче такива придобивания ставали бавно, а купувача бил длъжен от 6 месеца до 1 година да запази търговската марка на придобитата фирма.
Когато стане със сигурност ще си останат с А1 транспондерите само
а договора на БСК с хелас за 10 години?