Без код не става ли ? Пробва ли ?
Без код не става ли ? Пробва ли ?
Условията са, да живееш в Европа, и да имаш локална карта.
Само екипа там дава кодове, като след това те проверяват.
Тоест аз трябва да питам мод там за код той дава, и след това ако някой се издъни може да баннат и двамата.
Ако си баннат hb 59 и той спира да работи :)
Принудиха се да е така понеже разни взимаха hb и го хакваха за да може да работи за платени линии, пък разни африканци започнаха да прецахват размените, да обменят от сателити до които нямат видимост.
И така със скапани конфигурации прецакват всичко.
Вече това е минало и всички които разменяме имаме и локални карти, качеството се вдига макар и с по-малко размени.
При регистрация в форума се дава достъп и до телеграм групата на форума където може да се питат и дискутират неща.
Който иска да помага за проекта може да стане и beta test така ще му се дава последната версия преди да я получат другите, но трябва да прави тестове от време на време.
Аз може да поискам покана за някои от вас, но ми пратете гаранциите за локална карта на лично - entitlements от oscam и доказателство за днешна дата когато е направена снимката.
Естествено ако ми пише някой с нова регистрация тук или 0 поста не мисля да рискувам да искам покана за такива колеги.
Здравейте, колеги отново.
Ако на някой му се намира сорс ккода за r77 или r69 на мултито.
Защото тези сорсове са последните за по стари ядра на линукс базираните дтв стб.
PS: Будалата ги изтри, ама без да иска........???????...... следва пръц.
Новото е , че вече не се изисква код за регистрция . Едно от задължителните условия е да имате локална карта .
Намерих r69, малко копи-пастил стана, но се справих.
За това което беше.
В смисъл соурс кода, а не бина, или двоичния след компилацията.
Multics_r69 + FIX за IPBOX-са 9xx DGS и кубетата тестов е.
Тестов образ PGI-900-Final.RC2
Прекомпилиран соурс код и тоолчаин.
Във ъпа е https://www.satsupreme.com/download....base_90XX-test
Колеги скоро ще пусна r-69 за малки устройства като рутери, итантт.
Със последни фиксове, по сорса.
Смисъла е че ми бяха мои, но прeкратявам заниманието.
Имам си по важно от това.
Последните бинове ще са тук.
А сорса на gthuba.
ПС: Извинявам че пиша във темата за HB-r82
Здравейте
Колеги r69, скоро ще е достъпна, за малките устройства, със опен-софт.
Извинете ме,но имах лични проблеми, свързани със път.
Та затова нямаше време, проекта R69.
Пак ме изинете за темата.
Но настройката е почти същата, та затова.
Поздрави, и здраве.
Приблизителен софт:
Openwrt: ALL after mod on other device, work 4M-32M- final, not posiblble-max 15-01
DDwtr: no ALL USB - only
Tomato: BRCM no ram rard mod - USB - no - work - kilds NO
FfeshTomato: BRCM K26 - YES this sof so good. conf i /jffs/multics, evala Pedro.
Здравейте, колеги.
Multics_R69 за малките устройства, със опен-софт е тук: https://www.satsupreme.com/download.php/480939-multics_r69_for_-routers_OSP
Предполагам че съм описал във прочети как се инсталира, ако съм пропуснал нещо, нали знаете.
Само едно усртойство чакам, mips-freshtomato, но няма да тия месеци, само arm-freshtomato и openwrt/gargoyle.
Поздрави, и здраве на всички.