U kthye Fiku,u kthye ban per MAMURRZAKU.!!!
Meqe je on line pergjigju nese ke dore ti,po pres pergjigje nga ty.
U kthye Fiku,u kthye ban per MAMURRZAKU.!!!
Meqe je on line pergjigju nese ke dore ti,po pres pergjigje nga ty.
E ke ndergjegjen e perlyme pranaj nuk flet o trim..?
Po i vret mas shpine te gjithe ata qe per ty kan qon pengese?!!
Te gjithe ata qe kane ndihmuar me eksperiencen e tyre ne kete forum.
Je bo si Baca SAL BERISHA QE I HOQI NJI NGA NJI MAS SHPINE.!!
Ti e di mire qe mu s'para m'rruhet shume sepse nuk kam nevoje per meshiren tane,sepse je ASKUSHI para meje.
Te gjithe e dine se ku eshte foleja tjeter,dhe ka nje popullim mbi 150 user online.
Ty dhe atyne qe t'vin nga mrapa u djeg.
Kaq te veshtire e paska FIKU te japi nje pergjigje ?
nuk eshte fiku, por administratore te tjere ,nuk flas dot me emra por te foleja tjeter mund tja u them me chat
Benardi,si ka mundesi qe ndodhen pikerisht kur u kthye online FIKU?!!!
Une si kam hapur lufte satsupremit!
Nuk them qe nuk ua kam dhene adresen e folese tjeter,ua kam dhene sepse nderruam domain.
Asnjerit nuk i kam shkruar ne pm lere ketu dhe hajde atje,vetem u kam pergjigjur kush ma kerkuar adresen.
Pa dashur te fus hundet ne punet e tjereve, do te keshilloja qe disa rroba eshte mire te lahen ne shtepi dhe jo tek cezmja e fshatit.
Dakort jam,por kur nuk ta hapin deren si bohet o bootlogo?!
Deshe me thon truma,ose burimi i fshatit,se ēezmja fshati nuk ka pas.![]()
Sapo u kthye online FIKU75 (admin)mbas nje fare kohe te gjate Mamurrzakut ju bo BAN!!!
Kjo eshte e tana.
Forumi ka administratore qendrore dhe dyshoj se aty eshte problemi,dyshimi im eshte ata nuk e pelqejne faktin qe i behet publicitet nje forumi tjeter,une personalisht e hasa nje problem te tille te nje forum italian i cili mi fshiu direkt postimet e nje guide te nje forumi tjeter dhe me tha qe po e perserite tema mbyllet dhe do te japim ban