Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 52 of 101 FirstFirst ... 22742475051525354576277 ... LastLast
Results 511 to 520 of 1005

Thread: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Re: Diskutime-te-Pergjithshme-mbi-IPTV-CardSharing

Quote Originally Posted by eltons82 View Post
    Pershendetje,
    Kam problem me kanalet iptv dhe jam me provider albtelecom! Ka ndonje zgjidhje?kui mund te gjej ndonje free vpn dhe si mund ta instaloj ne nje android box? Flm
    Prsh, si mund ta perdor kete nord vpn qe ta instaloj ne nje android box me smart iptv? Flm
    Edhe mua me ndodh e njeta gje me albtelecom! Kam android box me smartiptv, si mund ta zgjidhe???
    Meqe keni android tv box, pse nuk perdorni nje vpn tjeter psh. turbo vpn, super vpn, etj. qe jane shume te mira, apo edhe hola vpn. Ka sa te duash ne google playstore. Une kam instaluar kete turbo vpn dhe funksionon shume mire ne adnroid tv box, pavaresisht se une ralle e perdor kete boxin android. Une nord vpn e kam instaluar ne vu+ solo se me blackhole image, por te lodh me thone te drejten sa te lidhet. Duhet me provu mbi 10 proxy qe te funksionoje, plus qe pingu shkon nga 2 ms ne 40 ms biles edhe me teper. une turbo vpn e perdor shpesh ne celular dhe funksionon shume mire.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by arbend View Post
    Ate qe e kam shkruajtur behej fjale per ne PC...nuk e di si instalohet VPN ne Android...per instalimin ne Enigma 2 ka patur tutorial ne faqe...
    shkarko ne apk store edhe beje direct conected Germay VPN eshte shume i mire zgjedh shtetin dhe je ok...

Contributing Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by thedream View Post
    shkarko ne apk store edhe beje direct conected Germay VPN eshte shume i mire zgjedh shtetin dhe je ok...
    Per cilin vpn e ke fjalen?Jane shume dhe ulin shpejtesine e internetit,pa llogarit qe jane trial...

Contributing Member freefootadm's Avatar
    Uploads
    10

Une kam sugjeruar ketu me pare, por po e rithem serish. Nuk iu sugjeroj vpn free, sepse shumica iu pergjojne (se cfare beni, ku lundroni), ose marrin te dhena te tjera te rendesishme nga tel juaj pa e kuptuar (aq me teper kur i instalon jashte play store). Une iu sugjeroj vpn me pages (kushtojne fare lire, dhe jane shume te mira). Nder vpn me cilesore jane : NordVPN, ExpressVPN dhe une per vete perdor Surfshark (per arsye te cmimit). Kjo e fundit ka dhe server ne Shqiperi, e per shkak te pingut te ulet, nuk iu ndikon ne shpejtesi.

Senior Member arbend's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by freefootadm View Post
    Une kam sugjeruar ketu me pare, por po e rithem serish. Nuk iu sugjeroj vpn free, sepse shumica iu pergjojne (se cfare beni, ku lundroni), ose marrin te dhena te tjera te rendesishme nga tel juaj pa e kuptuar (aq me teper kur i instalon jashte play store). Une iu sugjeroj vpn me pages (kushtojne fare lire, dhe jane shume te mira). Nder vpn me cilesore jane : NordVPN, ExpressVPN dhe une per vete perdor Surfshark (per arsye te cmimit). Kjo e fundit ka dhe server ne Shqiperi, e per shkak te pingut te ulet, nuk iu ndikon ne shpejtesi.
    Cfare te dhenash merr kompania e free VPN...per cfare i hyne ne pune.....Me fal po kjo nuk duket bindese .....kur ka pajisje si Imsi Catcher qe mund te hysh dhe pergjosh ne telefon dhe PC cfare te duash dhe kedo.....qe shitet per pak leke ne Kine per 2 mije euro....qe jane pajisur me kete aparat edhe gjithe bandat e lagjeve ne Gjermani..?

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Quote Originally Posted by freefootadm View Post
    Nuk eshte se nuk ke te drejte ne ate qe thua, por kete, pra pergjimin, ndjekjen dhe se ku navigon ta ben e para e punes qe opertaori i internetit ku ti je i abonuar, pastaj ta ben edhe operatori i telefonise celulare etj etj. Dhe keto gjera ndodhin edhe ne vendet me te zhvilluara ku edhe legjslacioni eshte me i rrepte dhe jo me pastaj ne vende ku mbizoteron jeta e xhungles.

Pra kur ta ben operatori i interneti, jo vetem frevpn por edhe ato me pagese ndjekin te njejten metode.

VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Cfare te dhenash merr kompania e free VPN...per cfare i hyne ne pune.....Me fal po kjo nuk duket bindese .....kur ka pajisje si Imsi Catcher qe mund te hysh dhe pergjosh ne telefon dhe PC cfare te duash dhe kedo.....qe shitet per pak leke ne Kine per 2 mije euro....qe jane pajisur me kete aparat edhe gjithe bandat e lagjeve ne Gjermani..?
    Ne rastin me te mire te dhenat e tua ua shesin paleve te treta, ku ne ate kategorine e paleve te treta bejne pjese kompani qe i perdorin te dhenat thjesht per ceshtje komerciale, por edhe hakera qe i perdorin per perfitime personale, dhe qe te prishin diten, javen apo muajin. Por kete nuk e ben vetem frevpn sic me te drejte thote freefootadm, por e bejne edhe individe brenda kompanive te quajtura serioze qe ne i paguajme me para.

Ndersa pajisja qe permend eshte krejt tjeter muhabet. Ajo eshte per pergjim safi(tradicional)

Senior Member arbend's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Ne rastin me te mire te dhenat e tua ua shesin paleve te treta, ku ne ate kategorine e paleve te treta bejne pjese kompani qe i perdorin te dhenat thjesht per ceshtje komerciale, por edhe hakera qe i perdorin per perfitime personale, dhe qe te prishin diten, javen apo muajin. Por kete nuk e ben vetem frevpn sic me te drejte thote freefootadm, por e bejne edhe individe brenda kompanive te quajtura serioze qe ne i paguajme me para.

Ndersa pajisja qe permend eshte krejt tjeter muhabet. Ajo eshte per pergjim safi(tradicional)
    Ke te drejte Fillestari nuk me ra ne men qe behet tregeti...edhe pse kam rastisur qe kam pare ne Google qe shesin qe nga kartat e kreditit te hakuara dhe cdo gje...

Uploads
    10

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Nuk eshte se nuk ke te drejte ne ate qe thua, por kete, pra pergjimin, ndjekjen dhe se ku navigon ta ben e para e punes qe opertaori i internetit ku ti je i abonuar, pastaj ta ben edhe operatori i telefonise celulare etj etj. Dhe keto gjera ndodhin edhe ne vendet me te zhvilluara ku edhe legjslacioni eshte me i rrepte dhe jo me pastaj ne vende ku mbizoteron jeta e xhungles.

Pra kur ta ben operatori i interneti, jo vetem frevpn por edhe ato me pagese ndjekin te njejten metode.
    Absolutisht dakord me ty, nese website qe ti perdor nuk ka https por vetem http atehere ISP te sheh cfaredo (rasti i shume serverave iptv). Nese website qe ti perdor ka https atehere ISP te sheh vetem se ku ti po navigon, por jo permbajten pasi kjo e fundit eshte e kriptuar. Por nese ti perdor nje vpn me kriptim standard te koheve te sotme sic eshte AES256 (dhe qe shumica e kompanive free vpn e kane sepse eshte standard) atehere ISP jote nuk ka asnje mundesi te shohe se cfare ben ti, sepse cdo gje eshte e kriptuar, por nderkohe VPN free mund te shohi gjithcka se cfare ben ti (url e kam fjalen, sepse permbajtjen varet nga https pastaj) dhe tja shesi paleve te treta sic e ke thene dhe vet me lart.
    Kjo eshte teme e gjate, sepse pastaj i bie mos te perdorim as google e facebook pasi dhe keto te njejten gje bejne (me ane te cookies, por gjithsesi eshte pergjim), por qe e kam fjalen qe tek VPN do patur kujdes sidomos kur perdor site me permbajtje ilegale.
    Nje shembull i thjeshte ishte ExpressVPN, ku policia turke para disa kohesh i kerkoj te dhena ne lidhje me nje krim te ndodhur, shkuan tek serveri dhe pane se skishte asgje qe mund te identifikonte personin qe kishte perdorur VPN. Keto VPN Free dashur pa dashur te "demaskojne" duke mbajtur te dhena se ky ke hyre e cfare ke pare.

Uploads
    10

Ta ka shpjeguar fillestari shume mire, une po te bej nje pyetje tjeter. Cfare fitimi ka VPN free qe ti perdor? Ti nuk paguan, apo jo? Atehere nga do ti gjeneroj te ardhurat ajo? Nje server VPS minimalisht kushton 20-30 Euro ne muaj (qe mban vetem disa perdorues njekohesisht, per shkak te limeteve te bandes se internetit), kush do ti paguaj leket e ketij serveri? Mendon se jane bamiresa?

Advertise Here