Nuk ka te beje nese je fillestare,apo eksperte.
Zhvilluesit e firmwareve,apo ndonjeri qe ben backup mund tja nderroj sipas kenaqesise se tij.
Mund t'ja nderrosh dhe ti,dhe pastaj nuk te kujtohet,
Nese per ju nuk do ishte problem flashimi,ne te tilla raste zgjidhja me e mire eshte rruga e flashimit te boxit,ajo qe te ka keshilluar benardi.
A di ndonjeri nje liste iptv kundrejt pagese qe te mos kete nderprerje dhe me cmim te arsyeshem se ne internet qenka xhungel me linja
Pershendetje cuna,kam instaluar openpli 7.3 ne edision os nino,mirepo kur i bej restart
dhe ndizet prape as ncam as cccm nuk starton vete ,pra duhet te shtyp butonin blu
ti jap restart softcam dhe pastaj hapen kanalet,megjithese i kam dhene dhe atributet 755.
kjo gje ndodh me te gjitha versionet openpli.a ka ndonje menyre per te startuar automatikisht?
faleminderit
Problemi yt eshte sepse nuk te punojne softcamet ne BOOT.!!!
Ka shume mundesi qe te jete korrptuar installimi i softcameve qe ke installuar.
Ne kete rast me e mira eshte ta installosh manualisht nga teleneti.
Fute ne tmp pasi ta kesh ç'paketuar,pastaj shko ne telnet dhe shkruaj
Ose futja imazhin nga fillimi.opkg install /tmp/enigma2-softcams-cccam-all-images_2.3.2-emu-r3-arm+mips_all.ipk
prsh si mund te fus nje image te ri ne nje amiko 8900 , se ky qe kam aktualisht me ben crash sapo e coj ne nje kanal hd, nuk e di a mund te jet korruptuar image qe ka . po e fus imagen e ri ne usb por me del ne display 7 70 dhe nuk ben asnje veprim. tung te gjithve
Prsh topx4.qfar image e ki instalume?