Pershendetje çuna. Kush din noj IPTV server cilsor qe vertet ja vlen
Me sa kam kuptuar une cilesi te larte IPTV qe nuk ngec figura nuk ekziston ne bote...apo pa kercim kanali....Si duket ai burimi kryesor ne bote qe i shperndan ose i transmeton e ben kete pune....Dhe gjithe gjeneralet..... .komandantet.....oficeret.....ushtaret qe shpendajne IPTV e kane ket problem....biles edhe Albtelekomi qe transmeton me dekoder te vet dhe me link te vet dhe me abonim me pagese.....
Se mos kur kan servera e ndriten. Edhe serverat e shqipeve jane cope-cope, krahasuar me te botes.
Sepse ne, e para gje qe mendojme eshte si tja fusim klientit, dhe ketu perfshihen si te ligjshmit si te paligjshmit. Pa llogaritur paaftesine. Jo per gje por e konsiderojme veten te 'gjithedijshem'
Bota edhe kur ben nje pune te paligjshme e quan busines, ndersa ne mendojme ne rradhe te pare si te 'heqim qafe' bashkepunetoret duke haruar qe ne fund ja fusim vetes.
Pershendetje cuna:Desha te pyes nese di ndokush prej jush se si mund te ndryshojme figuren e startimit ne
openatv image?pasi i hedh bootlogo.mvi cdo gje ne rregull e mer foton qe dua por ne fillim me nxjerr gjithmone open atv pastaj foton qe kam hedhur,si mund tja ndryshoj dhe ate,
thjesht per fiksim sepse ka nje foto shume koti.
Shko te downloads plugins dhe zbrite nje plugin bootlogo.
Nepermjet ktij nderron foton e bootlogos. Kshu Kam vepruar une.