Nuk e kuptoj perse kanali Sky Bundesliga1 sport nuk me hapet ka disa dite, ndonje mendim per te me ndihmuar, tung.
Nuk e kuptoj perse kanali Sky Bundesliga1 sport nuk me hapet ka disa dite, ndonje mendim per te me ndihmuar, tung.
liri_66, rrofsh, edhe une tre linja perdor dhe kanali nuk hapet, tung.
pershendetje cuna: kam marre nje server te ri,dhe nuk me hap kanalet,nese e bej lidhjen nepermjet hotspot me wifi punon perfekt.mos duhet te nderroj dns ne router dhe sa duhet tabej qe te lidhet me serverin nga ruteri? faleminderit.
pershendetje cuna: kam marre nje server te ri,dhe nuk me hap kanalet,nese e bej lidhjen nepermjet hotspot me wifi punon perfekt.mos duhet te nderroj dns ne router dhe sa duhet tabej qe te lidhet me serverin nga ruteri? faleminderit.
MENJEFJAL nqs e lidh me wifi je ok nqs e lidh me kabell jo , n.q.s nuk jam gabin ti je ne gr me duket se tek ruteri tek fillimi nuk e mbaj mend mire duhet te vesh numrin 34 shiko te lutem ne ruter te network kur hun brend ne menu ip....34 eshte per gr ose bej nje reset ruterit car ruteri ke
Ka ndonje zgjidhje per canal+ sport, canal+ sport 2, canal + premium? Nuk hapen me cccam ne opticum 9500 hd
Dritan85, saktesoje se te kujt pakete jane keto kanale, nese e ke per paketen Polake ne aparatin tim octagon sf8008 hapen me Ncam dhe Oskam, kam degjuar nga te njohur qe nuk po i hapen keto kanale, mbase e ka serveri, tung.
Po per kanalet polake e kisha fjalen. Eshte aparat i vjeter mbase i erdhi fundi
Pershendetje cuna. Kush me ndihmon me ndonje dyqan per te blere nje cccam qe te kete edhe Canal+ Poland, pasi serveri qe kam momentalisht nuk po i hap me. Kam provuar nja dy servera te tjere dhe as ato spo i hapin
Faleminderit