Pershendetje te gjitheve,dua te modifikoj nje liste iptv te heq ca buqeta e kanale ,e kam provuar me dcc tek userbuquet iptv por sme lejon ta hap [ size me e madhe se 5 mbyte] ndonje ide ose menyre si ta zgjidh, ju faleminderit
Pershendetje te gjitheve,dua te modifikoj nje liste iptv te heq ca buqeta e kanale ,e kam provuar me dcc tek userbuquet iptv por sme lejon ta hap [ size me e madhe se 5 mbyte] ndonje ide ose menyre si ta zgjidh, ju faleminderit
UniM3U converter, m3u2userbouquet, keto te duhen toni10 per te arritur ate qe ju doni, ne fillim te e para shtyp M3U dhe ajo te kerkon linkun M3U qe ju keni, donlodoje dhe do te shohesh kjomplet listen ne formatin M3U, kete liste vendose tek opsioni dyte dhe shtyp generate, prit sa te hidhet e tere lista userbuquet dhe kete me kopy paste e hedh te etc-enigma2, jepi restart aparatit dhe sheh se lista IPTV te shfaqet ne ekran si userbouquet, ne kete liste qe eshte ne etc-enigma2 shih te userbouquet.tv, kliko edit dhe aty ju mund te hiqni ke pakete ose kanal te doni dhe lista nuk luan me, ta shpjegova trashe per ta kuptuar ju apo ndonje tjeter qe mund ti duhet, dhe mos harro shkarko UniM3U converter dhe m3u2userbouquet qe te besh veprimet qe une ju thashe, TUNG:
Ndoshta nuk u shpreha qarte por eshte link per enigma2 qe fillon me w-get dhe tek dcc nuk me hapet userbuquet.tv sepse eshte e madhe si file,ka goxha kanale,nuk arrij te kem akses tek lista kanaleve,vetem po ta kthej w-get file ne m3u file mund te behet por se di sesi,faleminderit
Pershendetje cuna: desha te pyes a ka mundesi qe stalker iptv te instalohet ne enigma2,prvec dekoderave 4k sepse ata e suportojne.
dhe nese ka mund ta postoje dikush?une kam nje edision os mini full hd.faleminderit.
Persh kam nje problem me iptv, me disa nga kompanite qe operojne ne shqiperi serveri punon shume mire por me Abcomin me del nje problem disa buqeta qe me kompanite e tjera punojne perfekt me Abcomin me thote NOT SUPORTED, a ka ndonjeri ndonje zgjidhje .flm
E kam thene qe Para shume vjetesh Abcomi vete perdor nje ip qe eshte e vecante ....sepse ajo vet nuk eshte qender dhe blen ip nga compani tjeter dhe sistemi qe perdor eshte I vecante sidomod kur do te hapesh porta me dydns etjer pune te tilla, mund te them me shume por nuk ja vlen, te sygjeroj jo tek kjo kompani per keto pune....
kam nje IPTV qe nuk me punon me internetin e Albtelekomit. Edhe kur e provoj me DNS e google nuk punon. Nderkohe qe me internet nga kompani te tjera punon shume mire. Ndonje mendim si mund ti gjendet ana? si imazh perdor Open ATV 6.3