Verandering bij Veronica Inside
Nu Dick Advocaat voor het resterende deel van het voetbalseizoen trainer van Feyenoord wordt, stopt hij als analist bij de Champions League wedstrijden die op tv-zender Veronica worden uitgezonden.

Feyenoord heeft Dick Advocaat verzocht om alle tv-werkzaamheden neer te leggen. Dit verzoek heeft de trainer gehonoreerd. Veronica heeft de lege plaats die Advocaat op woensdag tijdens de Champions League avond achterlaat direct opgevuld door Wim Kieft naar voren te schuiven. Wim Kieft gaat hierdoor bij Champions League avonden op dinsdag samen met Johan Derksen maar ook op woensdag met René van der Gijp analyseren.

Veronica Inside
De presentatoren van de Champions League avonden blijven gelijk. Hélène Hendriks presenteert op dinsdag, Wilfred Genee op woensdag. Wim Kieft heeft sinds dit voetbalseizoen een meerjarige overeenkomst die hem exclusief aan Talpa Network verbindt. Hierdoor is Kieft regelmatig als tafelgast bij Veronica Inside aanwezig. Overigens vallen de Champions League uitzendingen op Veronica ook onder de noemer Veronica Inside.