Voetbal: Chelsea – Ajax in Champions League live op tv en radio
De belangrijke wedstrijd Chelsea – Ajax in de prestigieuze voetbalcompetitie Champions League wordt dinsdag 6 november live op Veronica en Ziggo Sport Totaal uitgezonden.

De aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur. De voorbeschouwing op Veronica begint een half uur eerder. Presentatrice Hιlθne Hendriks ontvangt in de studio op het Mediapark in Hilversum de analisten Wim Kieft en Johan Derksen. Chelsea – Ajax wordt ook live uitgezonden op het kanaal Ziggo Sport Voetbal. In tegenstelling tot Veronica – dat bij iedere aanbieder bij afname van het goedkoopste tv-abonnement te bekijken is – dient voor het bekijken van Ziggo Sport Voetbal het aanvullende tv-abonnement Ziggo Sport Totaal gekocht te worden. Bij de grootste aanbieder Ziggo, KPN en T-Mobile kost dit abonnement rond de 15 euro per maand.

Radio
Het verslag van de wedstrijd is ook live en integraal op de radio via nieuwszender NPO Radio 1 te volgen. Deze radiozender is in Nederland via FM en DAB+ in de ether alsmede wereldwijd online via radio-apps als RadioNed+ en TuneIn te beluisteren.