Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 16 of 21 FirstFirst ... 6111415161718 ... LastLast
Results 151 to 160 of 209

Thread: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Re: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime CCcam, IPTV, etj - ose Linja Falas!

Quote Originally Posted by liri_66 View Post
    Tek une deri dje kane punuar fantastike te gjitha paketat ne Hotbird-Astra sepse keta satelite me interesojne mua. Per paketen spanjolle u ankua dikush para 2-3 ditesh. Une e provova dhe punonte ne menyre fantastike. Pra tek une te gjitha paketat punonin shume mire. Sot po shof qe kam shume probleme tek te gjitha paketat edhe pse i bona restart aparatit dhe routerit disa here paradite e tani ne darke.
    Ta riperseris nese linja nje jave te punon mire,dy dite keq.eshte vetem problem i linjes nese ju nuk keni futur duart ne filet config.
    Vura re qe ke oscam te vjeter,besoj qe me linkun qe te ka dhene bootlogo,problemin e oscamit e ke te zgjighur.E vetmja gje kontrollo nese te ka modifikuar filet e konfigurimit te oscamit.
    Keto 3 dite kam testuar te gjitha paketat me CCcam 2.3.9 me imazh Blackhole,rezultati super pothuajse asnje freeze.!Testimin e bera me scriptin e forumit,me linjat free te peshkuara.!!!
    Pra jo me pagese.Kur te blini nese keni lefta te shpenzoni zgjidhni shitesin e duhur.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

i bej nje hello kinezit dhe pastaj rregullohet cdo gje.
    ke pyetur dhe je pergjigjur po vete. e ka linja qe perdor. un e kam harruar ca eshte freez qe kur gjeta 1 kinez te sakt.

Member
    Uploads
    0

Bootlogo une u mundova me PUTTY por nuk e realizova dot kete komanden wget qe ke postuar. Sigurisht nga paaftesia ime jam i bindur per kete. Gjithsesi faleminderit per kohen dhe deshiren per ndihme

Mamurrzaku as nuk e ve ne diskutim qe e ka fajin linja se sic pata shkruar nja dy postime me lart, i bej nje hello kinezit dhe gjithcka normalizohet. Shiko kinezi me ka derguar vetem 6 Clines nga serveri i tij asgje me teper keshtu qe se di se si mund te kete nderhyre ai ne keto filet e OSCAM. OSCAM e kam instaluar vet nepermjet SatVenus Panel. Si linje nuk eshte e keqe per 2 dollare por punon shume mire. Lajthit nganjehere por ja vlen per 2 usd. Faleminderit edhe njehere per kohet e harxhuar.
    Respekte

Quote Originally Posted by bootlogo View Post
    Vendos ip e dekoderit dhe pass ne telnet, me pas zgjidh nr 1 per oscam.jepi enter. pastaj shko ne etc,tuxbox. config,oscam server, dhe nderro linjen qe ke kjo ne filezilla.
    Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Ta riperseris nese linja nje jave te punon mire,dy dite keq.eshte vetem problem i linjes nese ju nuk keni futur duart ne filet config.
    Vura re qe ke oscam te vjeter,besoj qe me linkun qe te ka dhene bootlogo,problemin e oscamit e ke te zgjighur.E vetmja gje kontrollo nese te ka modifikuar filet e konfigurimit te oscamit.
    Keto 3 dite kam testuar te gjitha paketat me CCcam 2.3.9 me imazh Blackhole,rezultati super pothuajse asnje freeze.!Testimin e bera me scriptin e forumit,me linjat free te peshkuara.!!!
    Pra jo me pagese.Kur te blini nese keni lefta te shpenzoni zgjidhni shitesin e duhur.

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Bootlogo une u mundova me PUTTY por nuk e realizova dot kete komanden wget qe ke postuar. Sigurisht nga paaftesia ime jam i bindur per kete. Gjithsesi faleminderit per kohen dhe deshiren per ndihme

Mamurrzaku as nuk e ve ne diskutim qe e ka fajin linja se sic pata shkruar nja dy postime me lart, i bej nje hello kinezit dhe gjithcka normalizohet. Shiko kinezi me ka derguar vetem 6 Clines nga serveri i tij asgje me teper keshtu qe se di se si mund te kete nderhyre ai ne keto filet e OSCAM. OSCAM e kam instaluar vet nepermjet SatVenus Panel. Si linje nuk eshte e keqe per 2 dollare por punon shume mire. Lajthit nganjehere por ja vlen per 2 usd. Faleminderit edhe njehere per kohet e harxhuar.
    Respekte
    Nganjehere lajthisin te gjitha pothuajse.!Vetem abonimi nuk ka probleme.
    Por nese jane te shpeshta atehere jane te merzitshme.

Persa i perket freskimit te oscamit,ndoshta nga shpejtesia bootlogo nuk ta ka vendosur ne code php

Me kete komande mund te instalojme oscamin.
    Mjafton te fusim ne telnet kete komanden poshte

PHP Code:
    wget https://raw.githubusercontent.com/MOHAMED19OS/Download/main/Oscam_Ncam/installer.sh -q; sh installer.sh 
    Shtyp

1 (per instalimin oscam)
    2 (per instalimin Ncam)
    3 (per instalimin Suptv_Oscam)
    4 (per instalimin Revcam_oscam)

Mos harro me pare te shpetosh filet config te oscamit qe ke ne etc/tuxbox/config

Member
    Uploads
    0

Mamurrzaku eshte e vertete, po qe se jane te shpeshta ngecjet e figures, pastaj ta perplasesh TV pas murrit bashke me kinezin. Por sinqerisht 1 here ne 2 muaj me i thone kinezit ti boj refresh serverit ja vlen per 2 dollare.
    Kurse komanda wget qe ke shkruar ti funksionoi menjehere dhe e instalova OSCAM. Komanda qe postoi bootlogo paska pasur ndoshta ndonje gabim shpejtesie sic thua ti. Tani ajo qe konstatova une pas instalimit te OSCAM te rifreskuar. OSCAM i vjeter eshte akoma aty dhe punon perseri. Kisha idene se do zevendesohej nga ky i riu. Te dy punojne shume mire me cpo shof pa ngecje.
    Kalofsh mire

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Nganjehere lajthisin te gjitha pothuajse.!Vetem abonimi nuk ka probleme.
    Por nese jane te shpeshta atehere jane te merzitshme.

Persa i perket freskimit te oscamit,ndoshta nga shpejtesia bootlogo nuk ta ka vendosur ne code php

Me kete komande mund te instalojme oscamin.
    Mjafton te fusim ne telnet kete komanden poshte

PHP Code:
    wget https://raw.githubusercontent.com/MOHAMED19OS/Download/main/Oscam_Ncam/installer.sh -q; sh installer.sh 
    Shtyp

1 (per instalimin oscam)
    2 (per instalimin Ncam)
    3 (per instalimin Suptv_Oscam)
    4 (per instalimin Revcam_oscam)

Mos harro me pare te shpetosh filet config te oscamit qe ke ne etc/tuxbox/config

Moderator Tuci-Puci's Avatar
    Uploads
    992

Pershendetje bootlogo,perpara se te japi comanden me telnet, duhet te beje edhe kete veprim me telnet.

apt-get update; apt-get install wget -y
    Fajin ta ka ccc*2.3.9, gjej dhe perdor 2.3.2 jo ate de por ate qe nuk hap gjermanet, do ta shikosh qe nuk e ka fajin linja.nese do perdoresh oscam, rinovoje me kete;
    wget https://raw.githubusercontent.com/MO...m/installer.sh -q; sh installer.sh

Senior Member
    Uploads
    18

Mamurrzaku eshte e vertete, po qe se jane te shpeshta ngecjet e figures, pastaj ta perplasesh TV pas murrit bashke me kinezin. Por sinqerisht 1 here ne 2 muaj me i thone kinezit ti boj refresh serverit ja vlen per 2 dollare.
    Kurse komanda wget qe ke shkruar ti funksionoi menjehere dhe e instalova OSCAM. Komanda qe postoi bootlogo paska pasur ndoshta ndonje gabim shpejtesie sic thua ti. Tani ajo qe konstatova une pas instalimit te OSCAM te rifreskuar. OSCAM i vjeter eshte akoma aty dhe punon perseri. Kisha idene se do zevendesohej nga ky i riu. Te dy punojne shume mire me cpo shof pa ngecje.
    Kalofsh mire
    Nuk ishte gabim shoku,po nuk e ke bere copy te gjithe, shikoje prape po deshe.

Uploads
    992

Nuk ishte gabim shoku,po nuk e ke bere copy te gjithe, shikoje prape po deshe.
    Shikoje kete se ky e thote me bukur.

Senior Member Montezuma 1's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by Tuci-Puci View Post
    Shikoje kete se ky e thote me bukur.

Kjo që thotë ky Zotëria qëndron 100%
    Ka me qindra fjalë të Greqishtes Antike që janë kuptimplota vetëm në gjihën Shqipe dhe s'kanë ASNJË KUPTIM NË GJUHËN GREKE...

Uploads
    992

Mos harroni gjuhen me te vjeter ne europe,te gjithe i kemi kundra,por megjithate shqipja do te mbijetoj sepse eshte civilizimi i europes.

Page 16 of 21 FirstFirst ... 6111415161718 ... LastLast
Advertise Here