Results 1 to 6 of 6

Thread: Unable to post using Google Chrome

  1. #1
    Webmaster Sat-TV's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Posts
    3,436
    Uploads
    1,669

    Exclamation Unable to post using Google Chrome

    Hi Guys

    If you visit our website with Google Chrome using HTTPS make sure you enable the loading of "unsafe" script.
    Scripts needed for the post-editor on our site are loading from HTTP and Google Chrome does not load them unless you enable this option.
    You can enable the loading of "unsafe" scripts by clicking the shield icon you find on the right side of your address bar.

    This problem only occurs if you visit our site using HTTPS because Google Chrome does not allow loading scripts from a HTTP source.
    If you visit our site using HTTP everything should load normally.

    Special thanks to tokoroko for helping me identify this problem.

    Kindest regards,
    Sat-TV

  2. #2
    Administrator tokoroko's Avatar
    Join Date
    12-03-2009
    Posts
    65,805
    Uploads
    139

    Re: Unable to post using Google Chrome

    This problem is also with other web browsers. microsoft edge / firefox / internet exploier.

    TokoRoko

  3. #3
    Webmaster Sat-TV's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Posts
    3,436
    Uploads
    1,669

    Re: Unable to post using Google Chrome

    Quote Originally Posted by tokoroko View Post
    This problem is also with other web browsers. microsoft edge / firefox / internet exploier.

    TokoRoko
    It is normal behaviour for browsers to not load external files over HTTP on a HTTPS request.
    But this would normally only happen if the user typed HTTPS manually in the address bar.

    Recent versions of Google Chrome favour HTTPS over HTTP and there are many occasions in which they automatically add the HTTPS without the user ever typing it in the address bar. This is the reason it recently became a problem for some users.

    Also IMO they should display some kind of error when this happens so the user knows what's going on.
    At the moment they just silently ignore it.

    Regards,
    Sat-TV

  4. #4
    Administrator LILOUMEK's Avatar
    Join Date
    20-05-2008
    Location
    °On The Road°
    Posts
    1,577
    Uploads
    1,468

    Thumbs up Re: Unable to post using Google Chrome

    Quote Originally Posted by tokoroko View Post
    This problem is also with other web browsers. microsoft edge / firefox / internet exploier.

    TokoRoko
    thank you problem solved TokoRoko

  5. #5
    Administrator totox69's Avatar
    Join Date
    04-01-2006
    Location
    Autre
    Posts
    25,850
    Uploads
    6,755

    Re: Unable to post using Google Chrome

    This problem is also with other web browsers. microsoft edge / firefox / internet exploier.

    TokoRoko

    Thanks to TokoRoko for the problem which is solved

  6. #6
    Webmaster Sat-TV's Avatar
    Join Date
    03-03-2005
    Posts
    3,436
    Uploads
    1,669

    Re: Unable to post using Google Chrome

    We installed HTTPS certificates on the server and are now forcing HTTPS for all request which should solve this issue.

Similar Threads

  1. Unable to post and unable to send private messages with Chrome!
    By savan in forum Troubleshooting and Problems
    Replies: 1
    Last Post: 20-02-2020, 18:15:52
  2. Google Chrome Black Menu extensie voor Google-diensten
    By tokoroko in forum Het Laatste Satelliet TV Nieuws
    Replies: 0
    Last Post: 20-08-2012, 17:21:06

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •