Mund te ndihmoje ndonjeri se nuk po instaloj ne dm 800 se clone openpli stalker plugins jam munduar shume por nuk po e instaloj dot
Mund te ndihmoje ndonjeri se nuk po instaloj ne dm 800 se clone openpli stalker plugins jam munduar shume por nuk po e instaloj dot
Pershendetje Cuna !
Doja te pyesja per kanale te satelitit edhe te toksorit me Triple Tuner te Dreambox 900 uhd
Ka ndonje seting tjeter qe duhet perdorur per kete Aparat apo mund ta fusesh edhe kete setingun
e vhannibal setting dhe i mer te dyja .Si ndodh kjo mund te me thot dikush dicka ? Faleminderit
Per mirnjohjen e ndihmes dua ta pershendes Ate
qe mund te me ndihmoj .
Pershendetje te gjitheve .Mund te me ndihmoje njeri me nje oscam aktual per Dreambox7020HD per Open Pli Imaxh jo emu Faleminderit.
Ju pershendes
pershendetje kam nje dreambox 920 hd me triple tuner,ne tokesor nuk me dalin kanalet e paketes tring. Digitalb del. si mund ta zgjidh?
As vizion plus nuk me del.
ergi, mundohu te futesh kanalet manualisht duke skanuar cdo frekuence me vehte, nuk besoj se zgjidh gje me blindskan, dhe e dyta shiko sinjalin e antenes, mbase pozicioni ku ju jetoni nek eshte i pershtatshem nga sheh antena tokesore, frekuencat mund ti gjesh ne faqen e Tringut, kalo mire.