Че и китайчето ли е DVB S/S2?
Ако е така значи е клонинг на нещо като s300.
PS:
Преди време се занимавах със един S300, но го заебах.
Че и китайчето ли е DVB S/S2?
Ако е така значи е клонинг на нещо като s300.
PS:
Преди време се занимавах със един S300, но го заебах.
Не, китайчето не клонинг на s300, само имат подобни процесори, и подържат една и съща мезжична мрежа, друго общо не намирам в тях.
И двата са с SSU-та, обаче редактора за канали на аривата не разпознава SSU-тата на китаеца.
А не пробва ли com порта поне ariva мисля че имаше?
А китаеца, можеби гадая, можеби е със ttl.
PS:
Благодаря за предупреждението.
Не мисля че съм пробвал каквото и да било през RS-a на аривата.
Да китаеца има TTL 3v, но него не съм го пробвал още (но имам намерение, трябва да само да се хвана на запоя 3 жици). Иначе там има 2 функции, едната е дебъг (предполагам е лог на работата на софтуера), а другата е TwinProtocol, поне това са опциите в менюто.
За arivata мисля че имаше няколко тулчета.
Затова те насочих към поляците.
При китайчо ако ги прави отделни SSU-та.
Не знам дали е пробвано преименуване на ssu в mpeg или gif, и обратно, като не забравяй резулюцията .
Става въпрос за самия блок за логото, ако го прави на usb по отделно.
Не е точно така, SSU-тата са само три - all, app и db. И всяко SSU има хедър няколко байта (по мой спомен бяха 58, но може и да бъркам) с информация, която трябва да съвпада иначе не го иска. Мисля че накрая имаше и CRC което не си спомням дали успях да сметна правилно. Иначе точно за тази арива не съм намирал тулче.
Novatek NT78326SZ 550MHz едноядрен
Колега това се знае, всеки производител на микрочип е публикувал техн.данни за това което произвел, при това вече публично.Novatek NT78326SZ 550MHz едноядрен
Ако не знаеш из интернет му викат datasheet.
Колега по въпроса с arivaS300 намерих я из тавана без да искам.Не е точно така, SSU-тата са само три - all, app и db. И всяко SSU има хедър няколко байта (по мой спомен бяха 58, но може и да бъркам) с информация, която трябва да съвпада иначе не го иска. Мисля че накрая имаше и CRC което не си спомням дали успях да сметна правилно. Иначе точно за тази арива не съм намирал тулче.
Та като цяло пак пробвах и не става работата.
Явно са нацвъкали тия работи в APP-па.
Пък там голема бъзикня.
Та хексове,та голяма играчка.
PS:
По горе имах в предвид за другия приемник.
При китайчо ако ги прави отделни SSU-та.
Не знам дали е пробвано преименуване на ssu в mpeg или gif, и обратно, като не забравяй резулюцията .
Става въпрос за самия блок за логото, ако го прави на usb по отделно.