7/8 TV HD Neosat, 12207 V
Nova TV HD Neosat, 12207 V
National Geographic Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Nat Geo Wild Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Fox Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Nova Sport HD Neosat, 12207 V
7/8 TV HD Neosat, 12207 V
Nova TV HD Neosat, 12207 V
National Geographic Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Nat Geo Wild Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Fox Bulgaria HD Neosat, 12207 V
Nova Sport HD Neosat, 12207 V
То и булсат са така ако не са картите от ZHD-100 булкрипт 2 не е по-зле от конкуренцията.
Нещата са такива просто в България няма силна група хора които искат и могат да разбират кодировки.
За пример давам поляците при тях няма какво да се опре.
Дори един от тях ми пише да му пратя модул и карта на Вивата да я хакне, но предполагам ще си остане при него.
Като цяло хем не ми се занимава с онези олигофрени и тъпите им договори, хем не гледам български канали хем ме е шубе да пращам на някои напълно непознат.
Но това е според мен само хората занимаващи се iptv ще имат достъп до нашенски карти за шеринг. Така ще е занапред може би няма да има много публични карти от родните сателитни платформи.
Но ще има приемници - сървъри.Арабите ще се възползват със сигурност.
![]()
Арабите да не мислиш че хакват нещо, те са клиенти на европейците.
Плащат си за карти които да им ги направят да вървят на шеринг, и ще вървят докато не им резнат кранчето.
Тези гърци от снимките, ги има достъпни от преди няколко години за IPTV нужди, както и Виваком и всичко друго.
Смяна на мястото на The Voice вече Magic Tv и има активирани два нови транспондера 12 476V и 12 322V.
Чува ли се вече за монтирано оборудване при абонати?
12 092 FOX HD FOX LIFE HD ,FOH CRIME,BNT 2 и 4 ,7-8 TV HD ,NG Wild HD,MaX SPORT 3 HD,TV1 HD,Btv Cinema SD
12 322V Nat GEO HD,MAX SPORT 2,Btv Comedy SD ,Lady SD,FEN TV ,PLaneta HD
Hit Mix HD (Neosat, 12476 V) on BulgariaSat-1 @ 1.9° East
TV Rodina HD (Neosat, 12476 V) on BulgariaSat-1 @ 1.9° East
The Voice HD Bulgaria (Neosat, 12476 V) on BulgariaSat-1 @ 1.9° East