Pershendetje te gjithve kam nje problem me ProgTV ANDROID e kam te instaluar ne televizir philips, ka punuar shum mire deri para pak kohet,por tani nuk mundem te shkruaj ne Ministra stalker server MAC,vetm iptv client pranon te shkruaj,![]()
Pershendetje te gjithve kam nje problem me ProgTV ANDROID e kam te instaluar ne televizir philips, ka punuar shum mire deri para pak kohet,por tani nuk mundem te shkruaj ne Ministra stalker server MAC,vetm iptv client pranon te shkruaj,![]()
Beji Delete,beji reboot tv.
Pastaj installoje nga fillimi.
Me vjen mire qe e ke ndreq problemin fale mamurrzakut.
Ndoshta te vlen per here tjeter.
Mire eshte me hap disa 'tab' duke klikuar disa here mbi Ministra pavaresisht nese perdor nje apo dy linja qe edhe nese fshin ndonje prej tyre(pa dashje) nuk je i detyruar ta cinstalosh krejt aplikacionin dhe ta instalosh nga e para.
screenshot.jpg
Me se shumti vlen kur perdor shume linja
Pershendetje "fillestari" daten me duket qe e ke gabim,apo e kishe bere screenshot qe dje.![]()
Po stv2008 ke te drejte sapo i bera screenchot dhe data me gjithe oren eshte gabim, sepse kam shume muaj qe nuk kap telekomande androidi me dore dhe me sa duket nga hera e fundit nuk e kam ndreq me as dat as ore. Se as e mbaj mend se cili ka qene veprimi i fundit qe kam kryher me androidet.
Po sapo u kujtova ishte nji app(patch) qe kishte nevoje qe me u hedh ne aparat duhej me perdor vitin 2016