Що, какво се опъва ?
Ти това на дм500 пробва ли го, на какъв дм го пробва оригинал или ментак, как работи като цяло, с онзи специалния имидж ли го направи?
Какво позлваш за клиент, и колко канала едновременно успя да пуснеш от един дм?
Що, какво се опъва ?
Ти това на дм500 пробва ли го, на какъв дм го пробва оригинал или ментак, как работи като цяло, с онзи специалния имидж ли го направи?
Какво позлваш за клиент, и колко канала едновременно успя да пуснеш от един дм?
Аз мисля да пробвам, като остане време, как колко, всичките от транспондеря трябва да може, защото потока така или иначе се приема и си минава...
Аз се пробвах на Спаркбокса, но за сега не ми се получи, килвам енингмата и стартирам minisatip. TVH сканира, но не мога да отварям каналите, дава ми "No signal".
Освен това забелязах че, грешно се намират S2 транспондерите от NIT, т.е. те правилно си се намират, обаче TVH не ги сканира и трябва да ги оправям на S(без 2) за да работят.
Незнам защо TVH не вижда порта на sat>ip сървъра от SH4-ката, като го вкарах ръчно нещата заспаха, но се появи следващ проблем за разрешаване. TVH съвсем правилно си комуникира с oscam по свевъзможни начини, обаче екрана е черен. Този проблем го заобиколих, като накарах minisatip да комуникира през camd.socket с oscam на примника, DVBAPI-TCP към кодибокса не ми свърши работа.
satip-sh4.png
TVH и OScam на едно место.
OScam global
[dvbapi]
enabled = 1
au = 1
pmt_mode = 4
listen_port = 9000
user = dvbapi
boxtype = pc
TVH- първото, от падащото меню.
Минито го оставяш само на sat-ip, а от tvh или друго си слагаш муксове и тп.
Цялата мисъл е да се ползва тунера S2.
Тези гърци вкарай ги в CCW-на TVH, 2601-CAID
Като цяло приениците описани в пост №8 https://www.satsupreme.com/showthrea...2-%D0%B4%D0%BE стават, обаче тези със E-SATA изводи.
За другите тествам един на USB, за сега неуспех.