Да започнем и с тези.
Колега ми писа че има карта вер 2 работеща на булсат в оскам и е прехвърлена на Нео но там вече не пали.
Да започнем и с тези.
Колега ми писа че има карта вер 2 работеща на булсат в оскам и е прехвърлена на Нео но там вече не пали.
Няма логика! Значи толкова е работила и за булсат!
Каза че върти антената към 39 и работи.
За мен също няма логика при условие че поларис бачка от същия приемник, тип карта и кодировка.
Любопитна ситуация, аз му писах да сложи картата в оригиналния приемник да види дали работи изобщо.
Това ми е писал:
Здравей, имам в2 карта на бул обърната и платена на неосат работеща до оня ден на бул но на неосат нещо неможе да тръгне ... дали знаеш някой чалъм ?
По интересното е че като я обърна към 39 си тръгва като пич
На неосат казва че няма абонамент даже дори тиера
Реже си клона,при всяко ходене до Булсат!Отиде ли там,картата се ъпдейтва там и трябва да чака следващата сряда за ъпдейт от неосат!Двата пакета няма да работят заедно,а само последния получил ъпдейт! Трябва и малко да се разсъждава!Булсата сменят уникалния всеки ден,а нео всяка сряда!Трябва изключително точна филтрация,всички сидове на була се блокират за да няма олеле и чакане една седмица!
Има и друго, дали изобщо е тръгвала на нео,ако не ,прозвъняване и искане на активация,но ще го карат в оригиналния да я слага,да му пуснат ъпдейт на софта и после сбогом на булсат като ресивер!
А как работи на була,още ли се плаща?Ако се плаща ,ще има тиерите на була!Няма да е изтрита,а ако е изтрита,значи няма плащане и няма тиери!
Благодаря за съветите ще му предам! Той беше ми писал че все още е платена и за була. Така че би следвало да е както ти си написал.
Ами щом е платена още за була ,като ги гледа ,трябва да има ентиталменти,нещо май и той не знае как да се оправя!
Ето затова писах за мултицс,че една карта не могат да управляват,ти искаш мултицс да конфигурират!
Реално така става хората намират някой да им изтегли или изчисли ключовете, но след това разбират по трудния начин, че не е само да имаш тях.
Друго нещо което масово се игнорира е да се използва ecm headerlist, ecm length и sids
Вярно че е разправия да се поддържа но вдига качеството на линиите неимоверно, поне от това което съм експериментирал.
Иначе според мен най-големия бич са изкопираните настройки от някъде.
Също приемниците без oscam толкова талаш хвърлят, и благодарение на кеша той стига навсякъде.
Радвам се че още ти се занимава, при мен не е както преди когато висях и свалях bitstream потока за да го анализирам и да търся маркери.
Напоследък обаче се изненадвам колко много хора се занимават с iptv, това кара операторите да засилват сигурността много (в глобален мащаб).