Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23

Thread: Problem DM800se

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Problem DM800se

E vetmja imazhe qe ma ka punu ne Dm800se sim A8P ka qene openpli : zakonisht sa e installoja imazhe nuk i futja asnje plugin perveē "flashexpander" , natyrisht duhet te kete nje device usb te paster ke porta mbrapa e dekoderit ... pasi beja kete , i beja dhe nje swap te vogel psh 64 mb , dhe vetem mbas kesaj filloja installimin e softcam etj etj

2. Advertise Here
    Contributing Member
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by gjino View Post
    Pershendetje te gjithve, ju lutem me ndihmoni te rregulloj nje problem ne Dreamboxin tim . para nje kohe duke e instalua nje image ne dreamboxHD800se dhe me siguri ka qen me I madh se 60 Mb erdhi gjeri te problimi, f illon me u ndez dhe shkon gjeri i ne mes dhe mbetet ay dhe shfaqet ne ekrannje ngjyre e gjelbert. Jam mundur ti beje nje fllash perms web page por kurr arrin gjeri ne 100% ne vend qe te ristartohet paraqitet mesazhi: too much data (or bad sectors) in partition 3 (end: 04000000, pos: 04000000). Ju lutemi te me ndihmoni ta zgjedhi kete problem.
    Pershendetje
    Ateher sic te thash Kam pas te njejten problem dhe une,per te flashuar me imag e ri te duhet IP e decoderit qe ti tani nuk e merr dot ok?
    Vepro keshtu
    Te duhet te jet i lidhur dreamboxi me cavo internet tek porta e modemit,nuk ka rendesie te kesh internet boll te cosh fisikisht cavon e lidhur ne modem dhe dreamboxin.
    Pastaj do gjesh dreamup qe te ka shkruar fushkrujsi,do e hapesh dhe kujdes duhet te seleksionosh porten com eshte shume e rendesishme kjo porta COM eshte shume e rendsishme.
    pastaj kliko connetti prit sa te mbaroji dreamboxit cdo gje.Sheno IP e dreamboxit dhe futu ne web dhe me ip e dreamboxit do te dali faqja e website per te bere flash e imag te ri .Ik shkarko openpli te fundit tek situa č openpli per Dreambox
    dhe bej flashin si gjithmone,kariko kete imag openpli ne flash,bej reboot e wuala....Bac u kry.
    KLM

VIP Member fushkrujs's Avatar
    Uploads
    1,520

Pershendetje,gjino ka nje problem qe nuk pergjigjet shpejt,pra i ben provat dhe te kthen pergjigje mbas 24 oresh.
    Edhe njehere,per te gjitha veprimet qe te rekomandojne anetaret e forumit duhet nje pergjigje qe te filloj hapi tjeter.
    Pash qe kishe shkruar edhe ne nje forum tjeter ne nje gjuhe jo shqip,edhe ata nuk te ndihmuan per problemin.
    Tani ti shkruan se me punon boxi vetem me imazhin NN2,por nuk shkarkon dote camet.Une mendoj se ke problem me memorine e dreamboxit.
    Po me imazh backup e ke provuar ??
    Ka dy mundėsi. Ose SSL nė dreambox ėshtė shumė e vjetėr ose jeni duke u pėrpjekur me njė imazh tė papėrshtatshėm.

Pyetje,mos ndoshta ke nje dreambox 800se V2.

Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by fushkrujs View Post
    Pershendetje,gjino ka nje problem qe nuk pergjigjet shpejt,pra i ben provat dhe te kthen pergjigje mbas 24 oresh.
    Edhe njehere,per te gjitha veprimet qe te rekomandojne anetaret e forumit duhet nje pergjigje qe te filloj hapi tjeter.
    Pash qe kishe shkruar edhe ne nje forum tjeter ne nje gjuhe jo shqip,edhe ata nuk te ndihmuan per problemin.
    Tani ti shkruan se me punon boxi vetem me imazhin NN2,por nuk shkarkon dote camet.Une mendoj se ke problem me memorine e dreamboxit.
    Po me imazh backup e ke provuar ??
    Ka dy mundėsi. Ose SSL nė dreambox ėshtė shumė e vjetėr ose jeni duke u pėrpjekur me njė imazh tė papėrshtatshėm.

Pyetje,mos ndoshta ke nje dreambox 800se V2.
    Faleminderit prej te gjithve qe po mundoheni te me ndihmoni. Une po jam nxan edhe me pune tjera e nuk po jam tan kohen online. Une po mundohem te jem i kjart ne problemin qe po e parashtroj une ip e dreamboksit edhe ne fillim e kam pas po kur te ngarkoj imaget ne fund me del i njejti mesash qe kam probleme ne fllash dhe kodin e too much data (or bad sectors) in partition 3 (end: 04000000, pos: 04000000). siq e kam cek ne fillim. Kam provu lloj te ndryshme te image qe i kam pa se i ka perdor dikush ne forume te ndryshme por asnje nuk ka punuar, te gjithe ne fund e kan paraqite te njejtin kod te problemit, njejt me Dreamup njejte me web. kam arrit vetem kete image te newnigma2 v3.3.2 te vitit 2012 ta instaloj me te nuk e lajmron ate problem si me imaget tjera. edhe pse imagi Newnigma ne propertis ka 43.5mb kur hy ne memoryen e dreamboksit figurojn vetem 2mb te lire. Edhe pas fshirjes se ketyre -usr/lib/locale/, -usr/share/enigma2/countries. lirohen vetem edhe 2 mb dmth gjithsejt 4 mb. i kam instalu flashexpanderin, listen e kanalev te re por kursesi nuk kam munde te instaloj as Oscam as CCCAM. nuk po di sa jam i kjart ne shpjegim. Nuk po mundem me instalu tjer image qe jan me te rej dhe me me shum permbjatje ne mb.

Uploads
    1,520

Shikoje kete,nqs nuk e ben dot ose nuk e kupton shkruaj perseri.

https://www.satsupreme.com/showthrea...hem/page23#228

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Faleminderit prej te gjithve qe po mundoheni te me ndihmoni. Une po jam nxan edhe me pune tjera e nuk po jam tan kohen online. Une po mundohem te jem i kjart ne problemin qe po e parashtroj une ip e dreamboksit edhe ne fillim e kam pas po kur te ngarkoj imaget ne fund me del i njejti mesash qe kam probleme ne fllash dhe kodin e too much data (or bad sectors) in partition 3 (end: 04000000, pos: 04000000). siq e kam cek ne fillim. Kam provu lloj te ndryshme te image qe i kam pa se i ka perdor dikush ne forume te ndryshme por asnje nuk ka punuar, te gjithe ne fund e kan paraqite te njejtin kod te problemit, njejt me Dreamup njejte me web. kam arrit vetem kete image te newnigma2 v3.3.2 te vitit 2012 ta instaloj me te nuk e lajmron ate problem si me imaget tjera. edhe pse imagi Newnigma ne propertis ka 43.5mb kur hy ne memoryen e dreamboksit figurojn vetem 2mb te lire. Edhe pas fshirjes se ketyre -usr/lib/locale/, -usr/share/enigma2/countries. lirohen vetem edhe 2 mb dmth gjithsejt 4 mb. i kam instalu flashexpanderin, listen e kanalev te re por kursesi nuk kam munde te instaloj as Oscam as CCCAM. nuk po di sa jam i kjart ne shpjegim. Nuk po mundem me instalu tjer image qe jan me te rej dhe me me shum permbjatje ne mb.
    Deri tani nuk ishe shpjeguar siē duhej.!!

Ndjek guiden e fushkrujsit per flashin e demtuar.

Ndersa persa i perket instalimit te paketave eshte problem i dependecy.

Me pare te keshilloj te zgjedhe problemin e flashit te korruptuar,pastaj nje imazhi ku mund te shkarkosh i feeds pa problem.

Uploads
    1,520

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Deri tani nuk ishe shpjeguar siē duhej.!!

Ndjek guiden e fushkrujsit per flashin e demtuar.

Ndersa persa i perket instalimit te paketave eshte problem i dependecy.

Me pare te keshilloj te zgjedhe problemin e flashit te korruptuar,pastaj nje imazhi ku mund te shkarkosh i feeds pa problem.
    Pershendetje mamurrzaku,Shikoje se cfar problemi ka ketu
    Dy jane, ose dreamboxi nuk furnizon me 12v ose tjetra eshte prishur Flash chip

Contributing Member mamurrzaku's Avatar
    Uploads
    71

Quote Originally Posted by fushkrujs View Post
    Pershendetje mamurrzaku,Shikoje se cfar problemi ka ketu
    Dy jane, ose dreamboxi nuk furnizon me 12v ose tjetra eshte prishur Flash chip
    Prsh fushkrujsi,jam plotesisht dakort me ju.

Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by mamurrzaku View Post
    Prsh fushkrujsi,jam plotesisht dakort me ju.
    Po me qen i prishur fleshi nuk e kish pranu kete imagin e Newnigmes2 por sa me duket mua eshte vetem i ngarkuar teper ose i koruptuar.

Uploads
    1,520

Po me qen i prishur fleshi nuk e kish pranu kete imagin e Newnigmes2 por sa me duket mua eshte vetem i ngarkuar teper ose i koruptuar.
    Te kane gelur pislliqe dhe kur i fut imazh te ri nuk pastrohen prandaj ke kete problem.

E provove me kete opcionin qe ka dreamup https://jb8a8f8.com/support/index.ph...-snap-jpg.677/

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Advertise Here