KPN breidt basispakket Interactieve TV in juli tijdelijk uit
KPN wisselt op donderdag 1 juli de zender op het etalagekanaal van Interactieve TV. Hierdoor kunnen basispakketafnemers kennis met een nieuwe zender maken.

KPN breidt basispakket Interactieve TV in juli tijdelijk uit

De zender van de maand van KPN Interactieve TV (iTV) is te vinden op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst. Vanaf 1 juli is op deze positie de gay-entertainmentzender OUTtv. Deze zender is normaal alleen voor abonnees beschikbaar die het aanvullende Pluspakket bij het telecombedrijf kopen. Dit abonnement kost – afhankelijk van het afgenomen abonnement voor tv en internet - €6,99 of €9,99 per maand.Vernieuwing
Dat OUTtv voor de tweede keer in korte tijd voor alle abonnees van KPN Interactieve TV te zien is, komt door een belangrijke vernieuwing die in juli bij de zender wordt doorgevoerd. Er wordt namelijk een nieuw label geďntroduceerd waarmee kijkers een eigen productie van OUTtv direct kan herkennen. Op OUTtv zijn programma’s voor gay en openminded Nederlanders te zien, Hieronder bevinden zich populaire series, aantrekkelijke films en indrukwekkende documentaires.